Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review

06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Skate eerder deze week al de Call of Duty: Ghosts review van de singleplayer heeft gedaan, mogen we natuurlijk niet de multiplayer vergeten. Skate en Pascal hebben inmiddels al de nodige uurtjes in het multiplayer zitten en geven dan ook hun mening over dit gedeelte van de game in deze Call of Duty: Ghosts multiplayer review.

De Call of Duty-serie staat al jaren als een huis. De multiplayer weet bijvoorbeeld heel wat gamers bezig te houden door hen de mogelijkheid te geven om elkaar af te schieten op de virtuele slagvelden van Call Of Duty. De gevechten die in de CoD-serie ontstaan, worden gekenmerkt door snelle actie en weinig ruimte voor pauzes. Er zijn in de afgelopen jaren dan ook al veel games verschenen die mensen proberen weg te lokken bij Call of Duty, maar weinig lijken hier nog echt succesvol in.

Voor de mensen die de onthulling van CoD: Ghosts hebben gevolgd, is het waarschijnlijk niet ontgaan dat er de nodige veranderingen zijn op het gebied van multiplayermodi. Zo zijn er een aantal bekende modes verdwenen, waaronder Headquarters en Hardpoint. Hiervoor zijn echter wel een aantal nieuwe modi voor in de plaats gekomen en de mogelijkheid om je character te customizen.

Doordat de serie dit al een aantal jaar succesvol doet, ligt de verwachting ook deze keer hoog. Hoe hoger de verwachting, hoe moeilijker hier aan te voldoen is. Of de multiplayer van Call of Duty: Ghosts aan de verwachtingen van Pascal en Skate kan voldoen, kun je zien in deze Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review.

Ontwikkelaar: Infinity Ward
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii U, PlayStation 4 en Xbox One.
Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch