Menu Premium
Loading...

Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review

About Pascal Vugts
Google Plus Pascal Vugts
Google Plus Richard 'Skate' Simon
06/11/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nadat Skate eerder deze week al de Call of Duty: Ghosts review van de singleplayer heeft gedaan, mogen we natuurlijk niet de multiplayer vergeten. Skate en Pascal hebben inmiddels al de nodige uurtjes in het multiplayer zitten en geven dan ook hun mening over dit gedeelte van de game in deze Call of Duty: Ghosts multiplayer review.

De Call of Duty-serie staat al jaren als een huis. De multiplayer weet bijvoorbeeld heel wat gamers bezig te houden door hen de mogelijkheid te geven om elkaar af te schieten op de virtuele slagvelden van Call Of Duty. De gevechten die in de CoD-serie ontstaan, worden gekenmerkt door snelle actie en weinig ruimte voor pauzes. Er zijn in de afgelopen jaren dan ook al veel games verschenen die mensen proberen weg te lokken bij Call of Duty, maar weinig lijken hier nog echt succesvol in.

Voor de mensen die de onthulling van CoD: Ghosts hebben gevolgd, is het waarschijnlijk niet ontgaan dat er de nodige veranderingen zijn op het gebied van multiplayermodi. Zo zijn er een aantal bekende modes verdwenen, waaronder Headquarters en Hardpoint. Hiervoor zijn echter wel een aantal nieuwe modi voor in de plaats gekomen en de mogelijkheid om je character te customizen.

Doordat de serie dit al een aantal jaar succesvol doet, ligt de verwachting ook deze keer hoog. Hoe hoger de verwachting, hoe moeilijker hier aan te voldoen is. Of de multiplayer van Call of Duty: Ghosts aan de verwachtingen van Pascal en Skate kan voldoen, kun je zien in deze Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review.

Ontwikkelaar: Infinity Ward
Uitgever: Activision
Platform: PlayStation 3, Xbox 360, PC, Wii U, PlayStation 4 en Xbox One.
Call of Duty: Ghosts Multiplayer Review

Loading...
 • stan

  pascals haar is kort veel beter

 • SammyBielos

  wat mij betreft draait het in call of duty ghosts eigenlijk alleen maar om de single player campaign… de rest van het jaar speel ik liever wat anders…

  • Bram Kuijpers

   maar geef je echt 40 a 60 euro uit aan cod’s single player campaign?

   • SammyBielos

    nee absoluut niet… lekker gedownload voor de pc… wel de vetste graphics als je het mij vraagt…

    • Bram Kuijpers

     ligt er natuurlijk aan wat voor pc je hebt staan uiteraard.

    • RootAbyss

     Sam

     Is er een SP torrent? Kan alleen de hele game vinden op piraatjes. Beetje teveel van het goede 28 GB. Zonde van me tijd

     • SammyBielos

      nee helaas moet je idd 28.5 gb binnen trekken… maar dat is voor mij geen probleem op mn 256 gb ssd…

     • RootAbyss

      Oh, ja ruimte maakt mij ook niet uit. Alleen zonde van me tijd. Was fijner geweest als ze een aparte torrent hadden xD

    • RickFM

     Weet je zeker al BF 4 op ultra gespeeld? 😉

     • SammyBielos

      nog niet gespeeld… misschien ook maar eens proberen…

 • Kapiteinkoek

  Zoveel moeite doen ze voor de game:
  http://www.youtube.com/watch?v=5E82ZkHTiVU

  • Sven Kozole

   Tja. Ze proberen het goed te praten met de redenen dat je schijnbaar flashbacks na mooie momenten moet krijgen ;). (Ik geloof er ook niks van.)

  • Assassin

   Diep triest, de game moet in een jaar af! Snel even een cutscene copy-paste! Laag.

  • Assassin

   Diep triest, de game moet in een jaar af! Snel even een cutscene copy-paste! Laag.

   • Shakeslikecrazy

    2 jaar in afwisseling met Treyarch, maar dan nog diep triest inderdaad.

    • Mitch

     Moet je wel zeggen dat 1 team nog een jaar moet werken aan patches, en 1 team nog een jaar moet werken aan maps.

     • Tenma

      maar dat is geen reden

 • Henk5

  Ik heb (net als Skate dus) veel meer plezier beleefd aan Black Ops en Black Ops II dan aan Modern Warfare 2 en Modern Warfare 3. Modern Warfare 3 heb ik na twee maanden maar op Marktplaats gezet, omdat ik er gewoon geen reet aan vond. Ik hoop dan ook dat de volgende Call of Duty (van Treyarch) een stuk beter wordt.

 • RootAbyss

  1:40 geplakt.
  Viel iets te makkelijk op 😛

 • Andres de Groot

  Als je grotere maps wilt Pascal moet je BF4 spelen he, maar dat wist jij ook al wel nietwaar;)

 • Lucas de Jong

  moet toch zeggen dat ik de multiplayer verassend tof vind! wel jammer dat die killstreak meuk weer terug is

 • Jochemboom

  Skate, volgens mij is het eerder andersom. De team based modes zaten er eerst in om een kleine groep ook tevreden te stellen. In essentie is CoD toch altijd een pure arcade game geweest? Puur op basis van alle vorige reviews en hoe de CoD games op mij overkomen. De reden dat de genoemde modes er nu wel uit zijn gehaald is natuurlijk puur om de game nog duidelijker te onderscheiden van andere shooters.

  • fruity

   Je snapt Skate zijn punt niet. Als 90% van de mensen Team Deathmatch speelt en Infinity Ward geeft aan dat ze mensen willen stimuleren andere modes te proberen, dan was het logischer geweest om Team Deathmatch er uit te laten.

   • Jochemboom

    Ik doelde op het feit dat Skate het belachelijk vind dat mensen die team based prefereren nu helemaal in de kou worden gezet. Om dat te voorkomen hadden ze inderdaad beter Team Deathmatch kunnen schrappen.

  • Niet om het een of het ander, maar een teambased mode als Headquarters was ten tijde van CoD 4 zwaar populair. Die mode had alles: dynamische gameplay waarbij communicatie met teammaten gewenst was, strategisch inzicht, objectives, etc. Hetzelfde geldt voor S&D en soortgelijke objective based modes waarbij je absoluut een voordeel had wanneer je met een vaste groep teammaten speelde. Sure, Team Deathmatch was en is nog altijd veruit de meest populaire game mode, maar er was absoluut een grote groep spelers die juist gingen voor die andere teambased modes. Dat het allemaal niet al te realistisch en een tikkeltje arcade-achtig was, deed niets af aan het feit dat je in die modes niet als een lone wolf kon opereren als je je potjes wilde winnen. CoD was daardoor voor ons al die jaren dé shooter die fast paced action combineerde met tactische teambased gameplay. Iets wat in Ghosts bijna niet meer te vinden is. Pijnlijk.

 • Sjakie Swart

  Voor team play ga je nu naar BF4

 • FastFingers

  Lijkt wel alsof Pascal voor het eerst COD heeft gespeeld. Hij heeft er echt geen verstand van.

  Ik heb zelf COD Ghost nog niet gespeeld, maar als ik deze graphics zie ga ik dat ook zeker niet doen. Het is net of ik naar een shooter kijk die 7 jaar geleden is gemaakt. Wanneer beginnen ze eens met total destruction zoals dat al jarenlang in Battlefield zit.

  Kortom geef mij maar BF4 !!

 • jtlkoning

  Infected zat ook al in Black Ops II Pascal! Persoonlijk vind ik Infinity Ward beter dan Treyarch, ga deze game dan ook zeker kopen en hoop dat die beter is dan Black Ops II, die ik vies vond tegenvallen!

  • mitchel301

   Ik heb hem zelf niet gespeeld, maar ik hoor van alle kanten dat ie kut is. En dat het een zeer grote stap terug is van Black ops 2 (wat ik ook geen goede game vindt).

   Ik denk dat met deze game toch wel het begin van het einde van Call of Duty is ingeluid. Misschien dat Treyarch er nog enigszins een game van kan maken die op z’n minst op een AAA-titel lijkt, maar deze game ziet er uit als 1 of andere cheap free 2 play fps, zeker als je bedenkt dat next gen voor de deur staat totaal niets nieuws proberen op gebied van gamedesign.

   Waarom zijn het altijd alleen maar nieuwe killstreaks/perks/wapens wat ze daar kunnen bedenken.
   Als je het aan mij vraag mist deze game visie waar het naar toe wil. Kijk bijvoorbeeld naar (heel lullig om hem er weer bij te halen) een Battlefield, die gewoon duidelijk een bepaalde richting opgaat, of een Fifa wat steeds realistischer wordt.
   CoD gaat eerst links, en daarna besluit de andere developer dat ze rechts willen

   Als ik Activision was had ik Treyarch lekker hun eigen game laten ontwikkelen en IW maar lekker laten stikken in CoD, want Treyarch weet ongeveer nog waar ze naartoe willen met hun games.

 • MGSGeneral

  Had toch gehoopt dat Pascal wat meer zou zeggen. Maar goed, er is in ieder geval geen fanboy-gedrag en de vergelijking wordt ook niet gemaakt met Battlefield. Ik vraag mij wel af wat Skate nu gaat spelen…

  • Stop de klok! Mag ik nog wat extra bedenktijd? 😉

   • MGSGeneral

    Natuurlijk wel. Op zo’n korte tijd kun je de multiplayer niet volledig op waarde schatten, maar Dennis gaf al aan dat er na vandaag vast nog wel een keer op teruggekomen zal worden. Misschien tegen de tijd dat het Brievenmaandag is, kan er al een beter oordeel getrokken worden. We zullen zien. Neem in ieder geval de tijd. En anders wellicht terug naar een eerdere CoD?

    • Ik ga de MP van Ghosts heus nog wel een kans geven, en wie weet, als er nog een paar team/objective based game modes terugkomen, dat ik hem weer meer zal gaan spelen. Ach, misschien is het ook wel goed om even wat minder met shooters bezig te zijn. Kleine sabbatical. Kan ik er weer tegenaan zodra ze op de next-gens uitkomen. En anders ga ik ze de komende tijd allemaal gewoon een beetje spelen. Ghosts, BF4 en toch ook wel weer BO II. Ik mis m’n diamanten wapens namelijk wel een beetje en die hoge ranking in de leaderboards wil ik ook niet 1, 2, 3 kwijtraken. 😉

    • Ik ga de MP van Ghosts heus nog wel een kans geven, en wie weet, als er nog een paar team/objective based game modes terugkomen, dat ik hem weer meer zal gaan spelen. Ach, misschien is het ook wel goed om even wat minder met shooters bezig te zijn. Kleine sabbatical. Kan ik er weer tegenaan zodra ze op de next-gens uitkomen. En anders ga ik ze de komende tijd allemaal gewoon een beetje spelen. Ghosts, BF4 en toch ook wel weer BO II. Ik mis m’n diamanten wapens namelijk wel een beetje en die hoge ranking in de leaderboards wil ik ook niet 1, 2, 3 kwijtraken. 😉

   • Roland

    Heb je Titanfall al gezien 😉

 • Sebastian!

  Pascal wat voor nut heb je eigenlijk in deze review?? Je snapt natuurlijk dat een doorgewinterde Call of Duty speler (zoals Skate even in dit geval) alle inn en outs over deze game weten, en wat fris oud en vertrouwd aanvoelt. Zoals de quote van Skate: Je wil nadat een nieuwe Call of Duty uit is, gewoon vastgekluisterd zitten aan je buis. En juist dit had ik ook niet bij deze, vrijwel direct sloeg de twijfel in of ik dit wel voor lange termijn speelbaar ga vinden!
  Jij daarintegen verbloemt het weer nadat je collega Skate er kritisch naar kijkt, en dat verdient deze COD ook meer dan wel. Infinity ward beweerdt nu wel dat ze het naar een next-gen level hebben gebracht (althans dat pretenderen ze) maar bij deze COD ghost word je helemaal niet naar dat punt getild! Daarnaast geef je natuurlijk toe dat je onderaan de voedselketen staat mbt tot het online gedeelte van COD. Maar aub verbloem het dan ook niet, want deze shooter faalt gewoon gigantisch. En snuf de hond supertof?? Alsjeblieft zeg…

  • KritischeDuif

   Tegenlicht heet dat. Beetje balans en frisheid. Anders krijg je zure pis na zure pis bij sommige games, zoals jouw comment. En er is een groot aantal gamers zoals Pascal die COD kopen, dat moet je ook niet vergeten.

   • Sebastian!

    En bedankt voor je uitleg ( wel ironisch voor iemand die zich kritische duif noemt) Ik ben altijd wel vrij lovend geweest over de Call of Duty reeks, maar wat Infinity ward deze keer weer voorschotelt…is niets meer dan terrecht zure pis ”zoals jij dat noemt”

    • KritischeDuif

     Mee eens. BF3 blijft het voor mij, tot er echt wat nieuws op shooter gebied komt (eerste/tweede WO bijvoorbeeld :D)

 • Possimpible

  Op basis van deze review koop ik het spel maar niet.
  BF4 heb ik gekocht en vind ik erg leuk, COD Ghosts lijkt weinig vernieuwend.

 • Borgore

  Skate, ik snap dat je baalt dat je favoriete game mode eruit is gegooid. Maar om nu helemaal te gaan haten tegen infinity ward slaat nergens op. Ten eerste was iw goed voor cod 4 en mw2 twee van de beste cods tot nu toe. En wat je zegt over de bugs en gehackte leaderboards, die shit was vanaf week 1 ook met black ops 1 aan de hand. Beetje makkelijk..

  • Joh, over dat Headquarters verhaal heb ik me inmiddels wel heen gezet hoor. Ik geef in deze review een aantal andere punten van kritiek die daar verder los van staan. Daarnaast ben ik met mijn maatjes al een paar dagen bezig een voor ons (strategisch ingestelde teamplayers) geschikte mode te vinden, en guess what: die IS er gewoon niet. En inderdaad, CoD 4 was briljant in al zijn eenvoud (het is dan ook mijn favo CoD game), maar met Ghosts lijkt IW niet goed te hebben geweten welke richting het precies uit wilde gaan. En dan ook nog eens zoveel grote maps die in combinatie met de game modes campen in de hand werken, en ik kan niet anders dan concluderen dat ik hem niet zo voel als voorgaande delen. Er zullen ongetwijfeld genoeg mensen zijn die hem weer te gek vinden, maar ik merk ook om me heen dat er genoeg mensen flink teleurgesteld zijn. Ik ga hem zoals gezegd heus nog wel spelen, maar niet met de gedrevenheid en passie die ik in het verleden had. En dat vind ik ontzettend jammer.

   • Zrmi

    Vonden jullie Domination niet tof dan? Het is toch ongeveer hetzelfde principe als Headquarters, maar dan met meerdere punten die je moet capturen. Wat het ook erg tactisch maakt en waarmee je als team echt lekker kan domineren.

    Overigens vind ik de Support killstreaks wel tof. Lekker anderen irriteren door hun killstreaks te verstoren! Ook zijn deze veel minder gericht op kills maken, dus dat de streak niet reset na elke death is niet zo erg.
    Zelf vind ik de IW games ook de leukere omdat het meestal meer urban maps zijn. En ik vind de kills toch iets fijner registeren of zo.Bij BO had ik vaak dat de kill een seconde vertraagde leek het wel.

    • Domination is inderdaad zo’n beetje de enige mode die enigszins in de buurt komt van HQ, maar ook niet meer dan dat. Het is gewoonweg een stuk minder dynamisch doordat het drie statische punten betreft. Dat zal elke doorgewinterde HQ speler kunnen beamen. Daarbij vond ik het bij bijv. BO II tof dat je daadwerkelijk beloond werd voor het capturen van punten, waardoor meer spelers de behoefte voelden om meer te doen dan alleen maar te campen voor kills (al zul je dat soort spelers altijd houden). Ook vind ik Treyarchs maps wat compacter en zijn de specifieke map lokaties beter te benoemen. Dat is in de meeste maps van Ghosts bijna niet te doen, en al helemaal niet voor competitief ingestelde spelers. Zo las ik gisteren een Tweet van mijn maatje EXperienZ (die al jarenlang op hoog competitief niveau speelt), die dit goed verwoordde. Ik quote: “CoD: Ghosts – How to call? Example 001: green hotel, 3rd floor on the right, 2nd room under the desk, lying on the floor”. Dat zegt genoeg. 😉 Maar hé, ieder z’n eigen ding hè.

  • BigDiggerNick

   Call of Duty 1/United Offensive, Call of Duty 2 en Call of Duty 4 waren de beste CoDs sindsdien is het allemaal bergafwaarts gegaan.

 • Pascal Van Dam

  Ik heb Skate een berichtje gestuurd toen BO2 uit kwam en dat het een schijtgame was met die papieren vliegtuigjes etc 🙂 Bij Cod 4 en MW2 speelde ik nog wel een een aardig paar potjes samen met hem (headquarters) . Maar ik vond IW de betere ontwikkelaar . Maar sinds MW3 kan mij die studio mij ook niet meer bekoren. Tis allemaal zo veilig en steriel wat die studio laat zien , En als ze dan ook nog eens mijn geliefde Search and Destroy eruit slopen kunnen ze de tyfus krijgen. Ik heb geen zin om te respawnen ( schrijf ik dit eigenlijk wel correct ? 😉 ) .Ik wil met mijn teammaatjes overleggen hoe we de volgende ronde wel kunnen winnen etc Nu hou je alleen nog gamemodes over waarbij mensen in een hoekje gaan zitten omdat ze bijna hun geliefde killstreakje te pakken hebben! Sinds MW2 is dat gezeik begonnen maar het is nog veel meer nu heb ik het idee .Skate is pessimistisch maar ik nog meer aangezien ik Treyarch drie keer niks vind en IW is zeg maar een middenvelder geworden die alleen voor het balletje breed kiest en vaker terug naar de keeper omdat ie het niet meer kan belopen ..bah !!

  • Over Treyarch zullen wij het waarschijnlijk nooit eens worden Pascal, maar voor de rest ben ik het grotendeels wel met je eens. 🙂

 • Solar

  Ik begrijp je reactie wel skate. COD ging mij ook aan het hart tot ze er z’n arcade shooter van maakte dat het niets meer voor me was. COD 1,2 en 4 waren fantastische en heerlijk aanvoelende shooters, vervolgens werd het een game waarin werd gekampeerd voor killstreaks en de camper dan werd beloont met een chopper waarmee hij de ene na de andere kill bij elkaar harkte. Het is gewoon bedroevend om te zien hoe z’n ooit goede franchise is afgetakeld.

 • Mozil

  Hoezo hoor ik jullie niet over dat je veels te snel dood gaat en dat de theater mode eruit is..

 • benni

  kunnen jullie gamekings mischiend ook een call of duty ghost vs battlefield 4 negative en positive punten item maken?? ik zit echt heel erg te twijfelen welke van de 2 ik op de release van de ps4 ga kopen?

 • kilykil

  Goede review skate.

 • funkateer

  Skate’s enthousiasme en kennis van COD druipt er weer vanaf, zelfs als hij de nieuwe game niet zo diggt. Misschien moeten IW of Treyarch eens met Skate gaan praten, want volgens mij heeft Skate wel wat te bieden voor deze games als het gaat om inhoudelijke input voor de multiplayer.

  • Hahaha, dat is me net iets teveel credit.

   • funkateer

    komkom, een beetje zelfvertrouwen; als Robert Bowling het kan… 😀

 • qeexz

  Ghost eerste acceptable Cod sinds cod4..

 • yaso0ow

  SKATE THE GRATE ga zo door
  nu begrijp ik wrm ze je zo noemen

  • Just Abe

   great…..

 • K33p0ut

  Iemand de First look prestige edition al binnen?

 • Lieswood

  Het enige waar Skate zich wel eens in vergist schijnt de tijd te zijn 😉
  Verder prima review had wel graag wat meer gehoord over wat jullie van het levelen en squadpoint systeem vinden, want ik ben daar nog niet uit.
  De IW en TA verschillen zijn zeker zichtbaar. Waar ik MW2 helemaal kapot heb gespeeld neemt dat bij de latere delen af. MW2 300uur Bo1 8dagen MW3 6dagen en BO2 8dagen. Deze Ghosts denk ik wel meer uren, omdat ik hem ook voor next gen ga spelen ivm de season pass. Vind de nieuwe maps checken altijd leuk, maar speel het dan na 2 weken niet meer. En verwacht dat hij bij de Xboner mij wel een extra boost geeft om weer te spelen.

  • AllseeyingEye

   Ik verwacht niks meer van de serie CoD ook op de xbox one en playstation 4 niet.

   Als de massa casuals er al langzaam genoeg van aan krijgen is dan weet je hoe ver de klot staat 5 voor 12

   De game heeft een probleem we gaan een nieuw tijdperk in van First Person Shooters en CoD begint met een achter stand.

   Nieuwe fans nieuwe shooters.

   Aan alles komt een einde en niks is voor altijd.

   • Lieswood

    Ik verwacht dan ook dat BO3 wel die vernieuwing gaat brengen. Zo niet gaan we ook afhaken, maar geef het zeker nog wel een kans.

 • lars

  Skate bedankt voor de goede review. ik vind dat je de spijker op zijn kop slaat. ik merk de laatste jaren dat MP shooters steeds meer solo worden en teamplay heel erg ondergeschoven wordt. Dit zie je voornamelijk ook bij BF4, de mainstream lijkt wel niet te willen samenwerken, wil alles alleen doen en zit 50% van de spelers te sniperen op hoge gebouwen en komt niet in de buurt van de ovjectives.

  BF4 vind ik een erg toffe game, maar de manier waarop de meeste mensen het spelen is soms zo klote. Daarom speel ik MP ook nooit alleen maar altijd met vrienden. in BF4 kan je bijvoorbeeld helemaal geen party maken en samen tegelijk een game zoeken. En de hele game draait op teamwork, hoe slecht

  Ik wilde Ghost sowieso al niet aanschaffen, maar deze review en meningen van wat vrienden bevestigen dit alleen maar.

  Skate wat is jou mening over de weg die online shooters ingaan? er word zoveel noob shit in online shooters gestopt om het voor de mainstream alleen maar makkelijker te maken, zoals absurde killstreaks, super dikke autoaim, super weinig recoil, super arcade, 1 hit kill wapens, al die overpowered shit etc. Soms verlang ik wel is terug naar de dagen van de oude shooters, waar het veel meer om skills ging.

  • Roland

   Recoil kan ook met realisme te maken hebben. Veel moderne wapens hebben gewoon nauwelijks nog een terugslag of stijgende korrel (korrel=iron sights). Haalt wel de lol en skill eruit inderdaad.

 • Marty_twsn

  Erg goede discussie!

 • Goor Pijp

  Nu is het zeker, ook deze cod sla ik over. Ik wil gewoon een fckin mooie cod, niet een copy/paste cod.

 • jan

  pascal met alle respect je bent een noob.
  Ik ben geen Cod fan, maar weet tenminste wel wat Cod inhoud.

 • timZ117

  Ik trek uit deze review gewoon 1 conclusie: dit jaar wordt het battlefield!

 • julian

  Het idee team deathmatch eruit te halen is na mijn mening toch wel het stomste wat je kunt doen als ontwikkelaar. het is een van de populairste modes in de multiplayer. elke fps heeft wel team deathmatch en er zijn genoeg mensen waaronder ik die niet houden van het veroveren van objectives etc. ik wil gewoon anderen neerknallen zonder moeilijk gedoe, Skate. Kijk ik snap wel dat headquarters jouw game mode is, maar een fps shooter heeft toch wel een standaard mode als team deathmatch nodig om zoveel mogelijk gamers tevreden te houden. Verder wel een goede en duidelijke review.

  • Ik snap ook wel dat TD als zijnde meest gespeelde mode er nooit uit gesloopt zal worden, ik probeerde alleen een punt te maken. Het was meer bij wijze van spreken bedoeld. Jarenlang heb je zowel de liefhebbers van TD-achtige modes als team/objective based modes die je games kapot spelen, tot je op een dag doodleuk besluit die laatstgenoemde groep (die misschien minder groot maar wel zeer dedicated is) een flinke trap onder hun hol te geven door een aantal van hun geliefde modes er uit te halen en ze te vervangen door nog meer simplistische, minder op teambased ingestelde modes. Dit onder het mom van ‘we willen de spelers uit hun comfort zone halen en ze nieuwe modes laten uitproberen’. Ik vind dat maar moeilijk te geloven. Zeg gewoon dat de verdwenen modes nog maar door weinig mensen gespeeld werden ofzo. Maar ja, die relatief kleine groep mensen zal nu, bij gebrek aan soortgelijke, vervangende modes, toch grotendeels afhaken. Dan mag je als uitgever in een paar dagen tijd weer een hoop winst maken in financiële zin, je verliest er ook een hoop fans en goodwill mee. Snap je een beetje wat ik probeer te zeggen?

   • julian

    Het is helemaal duidelijk. Het is verder inderdaad ook een zeer stomme zet. Als ze dan tenminste van iedere soort (objective based en tdm based) er maar 1 uitdoen en er dan ook 2 soortgelijke nieuwe modes in doen, maarja. Hopen dat ze met DLC nieuwe game modes toevoegen en dat hier dan ook jouw favorieten bij zitten. Dit doet dice ook bij battlefield dus waarom kan infinity ward dat dan ook niet doen. verder bedankt voor de uitleg

   • julian

    Het is helemaal duidelijk. Het is verder inderdaad ook een zeer stomme zet. Als ze dan tenminste van iedere soort (objective based en tdm based) er maar 1 uitdoen en er dan ook 2 soortgelijke nieuwe modes in doen, maarja. Hopen dat ze met DLC nieuwe game modes toevoegen en dat hier dan ook jouw favorieten bij zitten. Dit doet dice ook bij battlefield dus waarom kan infinity ward dat dan ook niet doen. verder bedankt voor de uitleg

   • Je moet ook gewoon overstappen naar BF4, Conquest en RUSH mode zijn beter dan HQ in COD en zullen nooit verdwijnen.

   • julian

    Skate even een andere vraag. hier komt ie: in hoeveel uren en minuten heb je cod ghost uitgespeeld? Je helpt me enorm door te antwoorden. alvast bedankt

  • Guest

   Jammer dat COD vroeger echt wel een hardcore shooter was online, en tegenwoordig is het zo’n vervelende hipster game geworden. Die gespeeld wordt door irritante hipsters die normaal gesproken geen game aanraken, maar dan om erbij te horen maar COD spelen. Bah.

 • Michiel

  Ik wil gewoon weer schieten tegen mensen die ook schieten…. Geen debiele kill, death streaks en ook zeker geen perks. Vervang al die ellende met gewoon simpel schieten.

  • Ja man zoals back in the day met Unreal Tournament 99.

   • Partypsych

    Instagib!

  • ReneInEhv

   dan moet je BF4 halen

 • TrissiB

  Hotline Miami nu op Steam voor maar €2,12 actie geldig tot 11 november! MUST HAVE!!!!

  • Tendokabuto

   inderdaad

 • SteezyXRAY

  Helemaal eens met Skate! Voelt bij mij ook wel als een stapje terug..

 • Sven van Elteren

  voor het eerst dat ik geen cod gehaald hebt.

 • Worm

  Met pijn in m’n hart sla ik deze Call of Duty over. Ik ben net zo’n no lifer als Skate als het om cod gaat. Ook ik speel gemiddeld zo’n 30 dagen in een jaar. De laatste Call of Dutys heb ik nog met plezier gespeeld maar nu kan ik het gewoon niet meer accepteren dat er opnieuw geen vernieuwing in zit. Erg jammer. Ik hoop dat Treyarch er volgend jaar wel wat moois van weet te maken. Een nieuwe engine zou al een mooi begin zijn.

 • GuitarHero-NL

  Ik vind dat je te snel dood gaat, te grote maps, alle wapens zijn hetzelfde, extinction is een waardeloze rip-off van zombies, verder vind ik de balans niet goed, nadruk ligt teveel op de perks…

 • Andy Geraerts

  Nou ik ben eruit, bye bye ghost..!!! Hello black ops2 het voelde meteen als een warm bad.

 • Guest

  Jammer dat COD vroeger echt wel een hardcore shooter was online, en tegenwoordig is het zo’n vervelende hipster game geworden. Die gespeeld wordt door irritante hipsters die normaal gesproken geen game aanraken, maar dan om erbij te horen maar COD spelen.

  • Wel triest, deze game nog altijd op die 10 jaren oude engine, en dan zelfs op de Xbox1 (een next gen console) gewoon vol op 720 P (upgescaled). Baart me toch zorgen dat een Xbox1 nog geen native 1080 P aan kan. Dead Rising 3 loopt ook op 720 P upgescaled, maar daar kan ik t nog beetje begrijpen met al die zombies in zo’n grote wereld.

   SLECHT. Trieste game, COD moet eens doodgaan. Denk dat ik naast BF4 maar TitanFall ga spelen. Al komt die pas in Maart 2014 voor de PC geloof ik. Ugh.

 • ?J Ð????H??

  maar wachten op Black ops 3

 • ReneInEhv

  is dit een next gen game? Man ik heb games op mijn iphone die er beter uitzien. Wat een lelijk kut spel. ALs het er dan kut uitziet moet het tenminste in gameplay perfect zijn. Nou ook spellen op mijn iphone zijn vetter. CoD:stont…

 • Derrick Helberg

  Ik herken Skate’s gevoel. Op een of andere manier forceer je jezelf om positieve elementen in het spel te zien, omdat je gewoon niet WIL inzien dat jouw favo game niet is wat je verwachtte…

 • mart95

  De belachelijkste respawns in een cod game ooit, en dat is echt niet overdreven.

 • andreas

  Het is gewoon niet te spelen ze spawnnen gewoon kris kras

  90% is aan het campen en de maps zijn veel en veel te groot voor 6vs6

 • Remy van den Nouweland

  Is en blijft een groot camp spel…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord