Menu Premium
Loading...

Special: Het gokcircuit achter de CS:GO Skins

08/04/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

In het vorige item over de skins-industrie, behandelde JJ het maken, kopen en verkopen van skins. Dit is een lucratieve handel in games als Counter-Strike Global Offensive, Dota2 en LoL op sites als G2A.com. Een dikke industrie waar miljarden in omgaan en die je minimaal een hoop lol en met wat mazzel en verstand wat extra zakgeld kan opleveren. Of als je een fullblown handelaar bent, zelfs een aardig salaris. JJ gaat op onderzoek uit in Special: Het gokcircuit achter de CS:GO Skins.

JJ duikt in de skins gok-wereld en schetst een beeld van dit circuit

In het tweede item gaat JJ in op de wat meer schimmige kant van de skins-bizz . Een kant die door Valve niet gedoogd wordt, maar desondanks niet weg te krijgen lijkt. We hebben het over het illegale gokcircuit dat met name rond CS:GO hangt. Een circuit waar, hou je vast, óók vele miljarden in omgaan. En voor elke illegale goksite die Valve uit de lucht haalt, komen er razendsnel weer twee terug. Want waar geld te verdienen valt, daar komen duistere types op af.

JJ duikt in deze gok-wereld en op basis van beschikbare gegevens en gesprekken met mensen die in het circuit hebben gezeten, schetst hij in dit item een beeld van dit circuit. Hoeveel mensen doen mee, hoe werkt het, wat voor invloed heeft het op eSports en YouTube en wat voor geld gaat er in om. Je ziet het allemaal in de Special: Het gokcircuit achter de CS:GO Skins.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch