Menu Premium
Loading...

Jongensdromen komen uit met de space battles in deze No Man’s Sky trailer

Suzanne de Jong 21/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het moment is echt bijna daar, want vanaf 10 augustus kunnen wij hier in Europa de disc van No Man’s Sky in onze PlayStation 4 of PC schuiven, als een Nederlands bedrijf dit heugelijke moment niet tegen weet te houden. Onlangs werd No Man’s Sky eindelijk gold, wat betekent dat de game daadwerkelijk op de schijfjes gedrukt gaat worden die straks in de schappen liggen bij jouw lokale game-boer. Ram maar snel op die play-knop, want jongensdromen komen uit met de space battles in deze No Man’s Sky trailer!

In aanloop van deze release entertaint Hello Games ons met een serie aan trailers. Deze trailer moeten ons tonen waar No Man’s Sky in de essentie om draait. Zo zijn explore, fight, trade en survive de dingen waar het in No Man’s Sky om draait, als het aan de ontwikkelaars ligt. Afgelopen week werd de eerste trailer, explore, al gelanceerd. Vandaag is het de beurt aan de fight-trailer. Vanzelfsprekend is in de bovenstaande trailer te zien wat we kunnen verwachten van de space battles in de ambitieuze indie-game.

Ga jij de veel besproken en vaak uitgestelde No Man’s Sky dan eindelijk halen als hij begin augustus in de schappen ligt? En waar kijk jij het meeste naar uit? Het exploren, het vechten, het traden of het surviven? We zijn benieuwd naar jouw mening, dus drop hem in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch