Menu Premium
Loading...

Start je reis naar het centrum van het universum met deze No Man’s Sky trailer

Boy Körver 14/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Iets meer dan een jaar geleden kregen we op de E3 van 2015 gameplay-beelden te zien No Man’s Sky. Vandaag krijgen we meer te zien, want vandaag start de reis naar het centrum van het universum met deze No Man’s Sky trailer!

Met het ‘goud gaan’ en het uitstellen van No Man’s Sky was de game afgelopen tijd flink in het nieuws. De bovenstaande trailer doet daar een schepje bovenop, maar nu vooral met informatie over de daadwerkelijke content van de game. De trailer kondigt de vier thema’s Explore, Fight,Trade en Survive aan en showt ons daarvan meer van het exploration-deel.

Zoals in de trailer wordt beloofd, zijn er “18 quintillion” planeten in de game te vinden, wat simpelweg betekent dat er tering veel te ontdekken valt in de game. Denk je deze game wel dus even uit te willen spelen, bereid je dan voor op een lange speelsessie; zelfs als je één miljoen planeten per dag zou kunnen ontdekken, ben je alsnog een kleine 50 miljard jaar bezig om alles te zien, succes!

No Man’s Sky komt in Europa op 10 augustus 2016 uit voor de PC en PlayStation 4. Explore, Fight, Trade of Survive, waar heb jij het meest zin in?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch