Menu Premium

World of Warcraft: Shadowlands Premium Review – ‘Beter laat dan nooit’

04/12/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met smart zat de World of Warcraft community te wachten op de nieuwste WOW expansion: Shadowlands. Deze expansion, die oorspronkelijk uit had moeten komen op 27 oktober,  kwam iets later dan eigenlijk was verwacht. Maar gelukkig duurde het wachten maar een anderhalf maand. In de studio zitten de twee diehard World of Warcraft spelers, Steven en Michael, klaar om hun keiharde mening los te laten op deze expansie. Meer knowledge in een video krijg je niet. Heeft deze expansion de harten van deze 2 mannen weten te veroveren? Of viel het ze niet mee? Je komt erachter in de World of Warcraft: Shadowlands Premium Review.

Een uniek moment

Het gebeurt niet vaak dat een WoW expansion niet uit komt op zijn originele releasedate. Blizzard is altijd behoorlijk punctueel. Toch overkwam dat Shadowlands. In een update, uitgebracht op 1 oktober 2020, liet John Hight, de executive producer van World of Warcraft, weten dat er meer tijd nodig was om de game te polishen en te balanceren. Met name de endgame verdiende wat extra aandacht. En dat was toch wel een uniek moment voor Blizzard, WoW en de WoW community. Voor het eerst in een ontzettend lange tijd werd er een expansion uitgesteld. Zien Steven en Michael dat dit maandje het verschil heeft gemaakt? Ze speelden de beta immers grijs. Of had deze expansion misschien zelfs nog wat meer tijd nodig gehad?

The Story Continues

World of Warcraft is een van de langst draaiende games in de geschiedenis van gaming. Het is dus ook niet zo gek dat deze game inmiddels een gigantische community heeft opgebouwd. Een groot deel van deze community keert bij iedere expansion terug om het verhaal voort te zetten. Sylvanas Windrunner heeft de helm van de Lich King vernietigd waardoor de Shadowlands zijn geopend, oftewel de Realm of the Dead. In totaal zijn er vier gebieden om te exploren, ieder met een eigen covenant. Jij voegt je bij een van deze gebieden. En dat is nog maar het begin. Zijn het verhaal en de questlines van Shadowlands de moeite waard om te checken. Je komt er achter in de World of Warcraft: Shadowlands Premium Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch