Menu Premium
Loading...

World of Warcraft: Shadowlands Preview – Het waarom van het uitstel

18/10/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de langst draaiende games in de geschiedenis van gaming staat op het punt een nieuwe expansion te krijgen. Later dit jaar komt namelijk World of Warcraft: Shadowlands uit. Shadowlands stond eigenlijk gepland voor 27 oktober, maar is uitgesteld tot een latere datum dit jaar. Althans dat zegt Blizzard. En een nieuwe datum is nog niet genoemd. Vanwege het uitstel van Shadowlands vonden Steven en JJ het tijd om een kleine vooruitblik te werpen op de nieuwste expansion van World of Warcraft en vooral na te gaan waarom er voor uitstel is gekozen? Dit is de World of Warcraft Shadowlands Preview!

Een unicum voor Blizzard

Het gebeurt niet vaak dat Blizzard een World of Warcraft expansion uitstelt. Sterker nog, het is alweer zo’n tien jaar geleden dat dit voor het laatst gebeurde. Dat gegeven leidt tot vele vragen. Wat zou de reden(en) zijn dat voor het eerst in een decennium een WOW expansion wordt uitgesteld? Is de expansion simpelweg nog niet af? Is het kwalitatief die nog op een hoog genoeg pijl staat. Of is het een strategische keuze?

Het verhaal gaat door

World of Warcraft is zoals we eerder aangaven een van de langst draaiende games in de geschiedenis van gaming. Al sinds 2004 heeft World of Warcraft een vaste fanbase van miljoenen spelers die iedere expansion terugkeert om het verhaal verder door te spelen. Ook in Shadowlands wordt de queeste weer voortgezet. Sylvanas Windrunner heeft de helm van de Lich King vernietigd en hierdoor zorgt zij voor een rift in reality. De Shadowlands openen zich, oftewel the Realm of the Dead! Er zijn vier gebieden waar je heen kan gaan, met ieder zijn eigen covenant. De speler sluit zich bij het begin van de expansion aan bij een van deze vier gebieden. En dat gegeven was nogal een ding. Wat? Dat vertellen Steven en JJ in deze World of Warcraft: Shadowlands Preview.

 

Gameplay beelden bron: https://www.youtube.com/watch?v=g7Nltyuzuvk&t=1505s

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch