Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Welke geruchten over de PS5 en Xbox Series X bleken waar te zijn?

21/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dan zo ver, de next-gen consoles zijn te koop. Als er tenminste voorraad is, maar dat terzijde. We weten nu hoe ze er uitzien, wat voor beeld ze opleveren, hoe ze klinken etc. Er kan niet meer gespeculeerd worden. Maar dat was een tijd langs natuurlijk anders. Mede omdat vooral Sony weinig losliet over hun nieuwe console en er ook geen events waren waar je als media wat kon uittesten, moesten we het hebben van geruchten. En die waren er. Bakken vol. Nu zowel de Xbox Series X als de PS5 officieel uit zijn, leek het JJ een goed idee om eens terug te kijken naar een aantal van deze console geruchten. Geruchten over het uiterlijk, de releasedatum en prijs en de specs. Welke geruchten klopten nu en welke geruchten waren complete bullshit? JJ vertelt het jullie in dit research item over de next-gen geruchten: debunked or true?

Het uiterlijk van de PS5

Een van de dingen waar de meeste mensen altijd nieuwsgierig naar zijn, is het uiterlijk van een nieuwe console. Inmiddels weten we hoe de Xbox Series X en de PS5 er uit ziet. Maar ooit was er een periode dat wij geen flauw benul hadden. En dan komen er natuurlijk geruchten naar buiten over vorm en maat. Want als Sony het niet prijsgeef, dan zoeken we zelf wel. Herinner je nog het lek met de V vorm-achtige console? En die weirde, veels te grote witter controller die iedereen afschreef?. Terugkijkende kan je bij jezelf denken “wie gaat dat nou geloven?”. Maar toentertijd waren er veel mensen die serieus in gingen op deze verhalen. Maar nu de vraag: bleken er een paar van deze geruchten daadwerkelijk te kloppen?

Prijzen en release dates

Bij een aankondiging van een nieuwe console vragen veel mensen zich logischerwijs af hoeveel de nieuwe console gaat kosten en wanneer deze uit zou moeten komen. JJ vond tientallen geruchten. Zo werden er voor de Xbox Series X en PS5 veel verschillende prijzen genoemd, variƫrend van 500 tot wel 1000 euro. En er werden veel verschillende data opgenoemd, sommigen zelfs in 2021. Zaten er mensen bij die al in vroeg stadium spot on waren met hun voorspelling. Je gaat het in deze video zien.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch