Menu Premium
Loading...

PS5 Premium Review – Het eerste echte next-gen gevoel

06/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren mochten we de Xbox Series X reviewen. En dan weet je dat de PS5 natuurlijk niet kon achter blijven. Nou, jullie smeekbedes zijn verhoord, want hier gaan we.  In een dubbel dikke Premium vorm. Koos en Daan hebben een aantal dagen de tijd gehad om de PS5 grondig te inspecteren. Van binnen en van buiten. En dus gaan zij hier lekker lang praten over hun bevindingen. Maakt Sony’s nieuwste console de hype waar? Je komt erachter in de PS5 Premium Review!

Gaat de PS5 door waar voorganger PS4 is gestopt of biedt het meer?

Tijdens de PS4 periode (op de launch window na) leek het alsof Sony niks fout kon doen. Voornamelijk in de latere jaren werd het dé console die je moest hebben als je van kwalitatief goede single player games hield. Terwijl in de beginjaren de PS4 exclusives kreeg zoals Killzone ShadowFall en Infamous Second Son, prima games maar niet echte toppers. Dat veranderde met de komst van games zoals God of War, Horizon Zero Dawn, Ghost of Tsushima en Marvel’s Spider-Man totaal. Allemaal potentiële game of the year kandidaten. Met de PS5 hoopt Sony natuurlijk door te gaan met het leveren van kwalitatief goede single player games. Met games zoals Demon’s Souls en Marvel’s Spider-Man: Miles Morales lijkt de PS5 hier een goed begin mee te maken. Gaan ze hun dominantie deze generatie volhouden?

PS5 review over innerlijk en uiterlijk…

Door de afgelopen paar maanden heen is er redelijk wat kritiek geweest op het ontwerp van de PS5. Maar laten we eerlijk zijn, dat is natuurlijk het minst belangrijke onderdeel van een nieuwe console. Het gaat niet om het uiterlijk, het gaat om het innerlijk. Zelfs een lelijk eendje kan een ontzettend leuke personaliteit hebben. En je kunt er altijd een plant voor zetten. Dus hoe goed is de PS5 nou echt? Hoe goed is de controller? Hoe voelen innovaties als 3D audio en de dual sense controller. Is de nieuwe console een grote vooruitgang op de PS4? Is het daardoor nu al een must have console of meer een prima belofte zoals de Xbox Series X? Jullie horen het van Daan en Koos in de PS5 premium review. Next-Gen is here.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch