Menu Premium
Loading...

Xbox Series X Premium Review: “Vooralsnog een grote belofte”

05/11/2020 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dan eindelijk zo ver: de Xbox Series X review is hier. En dus kunnen we na het lange wachten nu dan ook officieel zeggen dat Next-Gen er is. Boris en Koos hebben de nieuwe console van Microsoft enkele dagen mee naar huis gehad en laten in deze premium review weten hoe ze dat bevallen is. Is de Xbox Series X een grote stap vooruit ten opzichte van zijn voorganger? Weet de console de verwachtingen waar te maken? Je komt erachter in de Xbox Series X Premium Review. Want laten we eerlijk zijn, een normale review is natuurlijk gewoon veels te klein voor een nieuwe console.

Maakt de Xbox Series X de hype waar?

Zoals velen van jullie vast wel weten hebben wij de Xbox Series X al een kleine twee weken op de redactie. En veel van ons konden niet wachten om hem een keer uit te proberen. Maar natuurlijk, duty calls, we hebben natuurlijk ook gewoon ons werk te doen. Dus na lang met elkaar gediscussieerd te hebben werden Boris en Koos benoemd tot de chosen one’s die de nieuwste Xbox console onder handen mochten nemen. Beiden hebben genoeg tijd met de Series X gehad om jullie de in & outs van de console zelf te kunnen vertellen. Deze review draait met andere woorden om de hardware, niet om de games.

Een checklist met vragen over de techniek

Vooraf werden een hoop vragen op papier gezet. Een checklist waar de twee zich op konden richten. Hoe verliep het aansluiten? Heb je technically issues gehad? Wat vind je van de UI? Heb je al opvallende innovaties bemerkt bij de hardware?  Vind je dat de graphics er echt op vooruit zijn gegaan? Is de console stil? Warm/heet? En zo waren er nog een paar checkpoints. In deze review geven Boris en Koos alle antwoorden. Met als hoofdvraag: hadden ze na afloop een echt Next-Gen gevoel…

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch