Menu Premium
Loading...

Wat zijn de trends op het gebied van PC hardware? (deel 2)

20/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bij Gamekings al ruim twee weken ‘PC Maart’. Een maand lang veel footage over gamen op de PC. Immers, nu Xbox al haar games al naar de PC brengt en de PlayStation dat ook steeds vaker doet, lijkt de personal computer toch echt de place to be te worden voor gamers. Vandaag krijg je de tweede ‘vodcast’ voorgeschoteld waarin we de ‘binnen’- en ‘buitenkant’ van de PC bespreken. In het eerste deel bespraken Koos en Steven de afgelopen week de binnenkant van de PC. PC hardware als GPU’s, CPU’s, moederborden en koeling-systemen kwamen langs. In deze editie bespreken Jasper en Koos de trends als het gaat om de tech buiten de PC zoals monitoren, boxensets ,toetsenborden en muizen. Click snel op de Play button en  de discussie komt op gang.

PC hardware: Hoe kiezen we de gear voor ‘buiten’ de PC?

Je kunt natuurlijk een fortuin uitgeven aan een hele dikke build, maar als je geen fatsoenlijk materiaal hebt om de beelden uit die bak op te bekijken en niks fijns om de boel aan te sturen, dan heb je een kat in een zak gekocht. Daarom vertellen Jasper en Koos jou hoe zij aankijken tegen de trends bij de peripherals op PC-gebied. Welke voorkeur(en) hebben zij als het aankomt op de keuze van een monitor, toetsenbord en muis? Hoe belangrijk is het geluid voor hen? En natuurlijk, wat gaat de handheld PC zoals de MSI Claw te weeg brengen in de PC wereld?

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch