Menu Premium
Loading...

Is de PC anno 2024 meer ‘Gaming Master Race’ dan ooit?

05/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is de ‘PC Maart’. Een maand lang lekker veel footage over gamen op de PC. In deze video bekijken we of de PC inmiddels echt de place to be is voor gamers. Dat roepen PC gamers natuurlijk al vele jaren, maar wie weet valt er op dart ook echt objectief wat voor te zeggen. De Xbox brengt immers al haar games al naar de PC en de PlayStation doet dat ook steeds vaker. Feitelijk zijn er steeds minder pure console exclusieve games die nooit naar de PC worden geport. Op de games van Nintendo na dan. Ben je dus gek als gamer als je geen PC of handheld PC in huis haalt?Boris, JJ en Koos gaan er met elkaar over in discussie in dit item.

De term ‘PC Master Race’ gaat meer dan ooit op

We draaien de zaken in deze video ook af en toe om. Wat zijn momenteel de beperkingen waardoor je als gamer geen PC wil aanschaffen? Is de hardware te ingewikkeld? Ligt de prijs van de aanschaf van een PC gewoon te hoog? Bestaat er nog steeds teveel gedoe met updaten van drivers en games? Iets wat op de console automatisch gaat. Alles passeert in deze video de revue.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch