Menu Premium
Loading...

Wat zijn de trends op het gebied van PC hardware? (deel 1)

14/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is de ‘PC Maart’. Een maand lang lekker veel footage over gamen op de PC. Immers, nu Xbox al haar games al naar de PC brengt en de PlayStation dat ook steeds vaker doet, lijkt de personal computer toch echt de place to be voor gamers. Vandaag en volgende week krijg je twee ‘vodcasts’ waarin we de ‘binnen’- en ‘buitenkant’ van de PC bespreken. Wat zijn momenteel de trends als het gaat om de tech in de PC en de peripherals zoals monitoren, toetsenborden en muizen? In dit eerste deel bespreken Koos en Steven de binnenkant van de PC. Van GPU’s tot CPU’s en van moederborden tot koeling-systemen. Het komt na de click op de Play button allemaal voorbij.

De videokaarten-strijd tussen AMD, Nvidia en sinds kort ook Intel

PC-gamers zijn vaak jaar-in-jaar-uit bezig met het upgraden van hun device. Een hobby binnen een hobby zeg maar. De PC is er om games te spelen, maar dat wil je op de meest optimale manier. En dus kijk je altijd met een schuin oog naar de nieuwste ontwikkelingen in de hardware-industrie. Koos en Steven doen dat ook. Behoorlijk hardcore zelfs. En dus hebben ze een duidelijke mening als het gaat om stand van zaken en de trends op het gebied van de videokaarten-race tussen AMD, Nvidia en sinds kort ook Intel. Wat zijn de voor- en nadelen van de kaarten van deze drie bedrijven?

We duiken in de trends op het gebied van PC hardware

De twee heren kijken ook naar de ontwikkelingen op het gebied van raytracing en het inzetten van AI om beelden te verbeteren en de duiken in de kwestie AIO waterkoeling versus luchtkoeling. Overklokken mag ten slotte niet ontbreken. Is dat nog relevant vandaag de dag? Wanneer is het interessant en wat zijn andere goeie tips om met software jouw PC goed af te stellen. Al deze topics en meer komen voorbij in deze ‘podcast’ over PC hardware.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch