Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Voorspellingen 2023: Keert de E3-vibe echt terug? (Part 2) [Fruitblik 2023]

12/01/2023 0 Tweet Het Like/Deel Het

We zitten comfortabel in de Fruitblik Weken. Na een flink potje terugblikken aan het einde van het vorige jaar, zijn we ons aan het verheugen op dat wat gaat komen. Het vizier gaat met andere woorden op de toekomst. Wat gaat 2023 ons als gamers allemaal brengen? Komen er meer goede krakers uit als in 2022? Worden games eindelijk echt next-gen, worden ze (nog) duurder? Gaan we minder remakes en remasters zien? Komt Xbox eindelijk met zijn lang beloofde top exclusives? Wordt het nog wat met de vernieuwde E3? Vier leden van de redactie zijn achter de desk gaan zitten om eens flink te discussiëren over een groot aantal stellingen. Hoe zit het met hun persoonlijke glazen bol? Zien ze alles een beetje duidelijk en plausibel voor zich? Daar kom je achter als je het eerste tweede deel van de Voorspellingen 2023 opstart. Deel een staat hier.

Gaat 2023 een meer divers gaming jaar worden dan 2022?

Niet alles wat uit had moeten komen in 2022, is ook daadwerkelijk uitgekomen in dat jaar. Toppers als The Legend of Zelda: Tears of a Kingdom, Hogwarts Legacy en Starfield werden bijvoorbeeld uitgesteld naar dit jaar. Dat leidde in 2022 tot een middelmatig jaar. Het is dat Elden Ring, en op de valreep, God of War Ragnarök uitkwamen, anders was het voor velen lastig geweest om een duidelijke GOTY te kiezen. Het aanbod was ook weinig divers. Veel genres zagen niet echt toppers voorbijkomen. Hoe zit dat in 2023? Gaat Xbox ons dan eindelijk op een aantal triple A blockbusters trakteren? Komt Nintendo nog met de nieuwe Metroid? De antwoorden op al die vragen, krijg je in het tweede deel van onze voorspellingen voor 2023.

Brengt de vernieuwde E3 ons weer echt die old school vibe?

Dit jaar wordt ook eindelijk de E3 georganiseerd. Door een nieuwe partij. Gaat dit nieuwe elan er voor zorgen dat de oude E3-vibe, die we de afgelopen jaren zo gemist hebben, terugkeert? Gaan we iets zien van GTA 6? En welke games gaan ons het aankomende jaar verrassen? Het antwoord op al deze vragen krijg je in deze video.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch