Menu Premium
Loading...

EvdWL over het mooiste, fijnste en meest opmerkelijke gamenieuws van 2022

24/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze talkshow wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

EvdWL is de onze traditionele afsluiting van de week. En dit jaar is het ook nog eens ook de afsluiting van de reguliere content. Een aantal van ons neemt even lekker een week vakantie en ander deel gaat aan de studio sleutelen. Geen opnames dus. Maar zoiets doen we niet zonder een knallende afsluiter. Zie deze Einde van de Week Live dan maar als Einde van het jaar Live. Met zeker wat nieuws van de afgelopen week, maar ook lekker terugkijken naar het gamenieuws wat ons in 2022 allemaal heeft bereikt. En we gaan ons focussen op het positieve. Heeft immers geen enkele zin om semi depri het jaar uit te gaan. Ram dus snel op de Play knop en luister of kijk heerlijk mee naar de laatste editie van de  meest populaire gaming talkshow van Nederland. Dit is de EvdWL van vrijdag 23 december 2022.

EvdWL: Van welk gamenieuws werden we in 2022 echt blij?

‘Time flies when you’re having fun’. Nu ja, deze stelling gaat niet helemaal op voor dit jaar, want we denken dat niet alle gamers dit echt een waanzinnig jaar hebben gevonden. Dat er zeker betere zijn geweest. Wat hebben we allemaal gezien en meegemaakt dit jaar? Welke games zijn uitgesteld en hebben we ontzettend gemist? Wat was het mooiste gamenieuws van het jaar? En welk nieuws zorgde ervoor dat we vol verwachting uitkijken naar 2023? Het antwoord op al deze vragen krijg je in EvdWL.

Krijg fikse korting op de MSI GS77 Stealth tijdens de eindejaarsale

De spotlights tijdens deze talkshow staan op de GS77 Stealth. Een pittige bak met een 3070 en Intell i9 12900H aan boord, maar desondanks gezegend met een slank postuur. Deze kent tijdens de eindejaarssale een korting van 600 euro bij Coolblue. Interesse? Check hier de specs en de prijs.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch