Menu Premium
Loading...

Total War: Three Kingdoms – Kopen, budgetbak of slopen?

17/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Daan en Skate hebben de afgelopen dagen flinke legers aan lopen sturen. Waar ze dat deden? In Total War: Three Kingdoms natuurlijk! Skate was blij om te zien dat hij zijn favoriete genre naar zijn favoriete China zag gaan. Het feest van herkenning was er voor Daan niet. Hij is een total maagd wat deze game betreft.

Total War is niet voor beginners?

Daan vond de game best wel heel erg moeilijk als beginner met de game. Voor Skate is het natuurlijk een feest van herkenning. Is dat erg? En heeft Daan de game een beetje onder de knie kunnen krijgen? De drempel om het te gaan spelen is best wel heel erg hoog. Gelukkig is er de Total War Academie daar en kon Daan in de boeken duiken.

Voor wie is deze game?

Is deze game dan alleen voor ervaren spelers van de Total War games? Of heeft niet iedereen een masterclass van Skate nodig om deze game te kunnen spelen? Je ziet het allemaal in deze review! En we eindigen natuurlijk met de allerbelangrijkste, alles beslissende vraag: moet je deze game kopen, uit de budgetbak vissen of helemaal kapot slopen? Je hoort het van Daan en Skate, en zij hebben de de game helemaal voor jou onderzocht. Hoef jij het niet meer te doen. Lekker toch!

Is Total War een game voor jou?

Denk jij dat de game voor jou is? Ga jij de game spelen? Laat het ons dan weten in de comments! En ook wanneer je deze game helemaal niet ziet zitten mag je dat natuurlijk laten weten. Want dan zijn wij natuurlijk ook benieuwd waarom dan niet. Drop daarna gelijk al je vragen in de comments, wordt het nog gezellig ook!

Check de video en vergeet ook niet vooral onze andere reviews te checken in deze week vol met nieuwe games! 

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch