Menu Premium
Loading...

A Plague Tale: Innocence Review – Kopen, budgetbak of slopen?

14/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Skate en Daan hebben jeuk. Waarom vraag je je af? Omdat ze een game hebben gespeeld met geen tientalen, geen honderden, maar duizenden ratten! A Plague Tale: Innocence is een verhaal gedreven game die zich afspeelt in de middeleeuwen tijdens de tijden van de pest. Spelend als Amicia de Rune zul je je broertje Hugo moeten beschermen nadat je van huis moet vluchten. Veel mensen hadden deze game niet op de radar staan, is het een verborgen parel?

Dit is de allereerste review waarin we jou vertellen of je deze game moet kopen, slopen of uit de budgetbak moet vissen.

Niet alleen de ratten zijn een dreiging

Niet alleen de ratten zijn gevaarlijk voor je, die in grote getallen rondzwermen door de pest. Ook de mensen vormen een dreiging, de inquisitie zit namelijk om mysterieuze redenen achter jou en je broertje aan. Je zult moeten ontsnappen en ondertussen ook een cure proberen te vinden voor je zieke broertje.

Wat betreft de ratten is er een belangrijk wapen en dat is namelijk vuur. Zolang er licht is ben je veilig van de ratten. Het licht kun je ook gebruiken als wapen tegen de mensen, doordat je bijvoorbeeld hun licht wegneemt waarna ze worden opgegeten door de ratten.

Is A Plague Tale: Innocence een verassing?!

De game ziet er erg mooi uit en dat is best knap voor een game van een nieuwe studio. Er zitten wat kleine bugs in de game maar dat kon de pret bij Daan en Skate zeker niet drukken. Skate was dan ook meer dan aangenaam verrast door dit middeleeuwse schouwspel.  Ook de de mechanieken van de game die steeds verder uitbreiden bevielen hem goed.

Wat vind jij van deze game en ben je het eens met Daan en Skate? Laat het ons weten in de comments en stel daar ook gelijk al je vragen over A Plague Tale: Innocence!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch