Menu Premium
Loading...

Rage 2 In-Depth Premium Review – Mooi roze is niet lelijk

15/05/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

De mannen hebben hem de afgelopen dagen flink gespeeld. Rage 2 is uit en die hebben ze even helemaal onderzocht. JJ doet dit zelf zo letterlijk dat hij met slaaptekort over de redactie loopt. Allemaal om jullie te laten weten wat ze vinden van de nieuwe game Rage 2. We kunnen vast zeggen: de meningen zijn verdeeld op de redactie. De roze merch vliegt nog net niet door de lucht. De mannen gaan ook even haarfijn uitleggen waarom deze game nou zo goed of slecht is.

JJ vindt het een vette game vol testosteron

JJ vindt het heerlijk om lekker te knallen in een game met spierballen en veel testosteron. Hij heeft dan ook tot een bepaalde hoogte van de game genoten. Toch erkent hij ook wel dat er wat foutjes in de game zitten, maar dat zijn voor hem geen redenen om deze game niet te spelen.

Koos en Skate zien meer minpunten

Koos en Skate zien iets meer minpunten dan JJ, en Skate is het meest kritisch. Heeft dit geleid tot een grote ruzie in deze review? Dat zul je toch echt zelf even moeten bekijken! Check de video en kom erachter wat wij van Rage 2 vinden. Knallende actie? Een saaie open wereld? En horen we dat nou goed? Microtransactions in een singleplayer game? Houd je hart vast en kijk het item “Rage 2 In-Depth Premium Review – Mooi roze is niet lelijk”, om erachter te komen hoe het allemaal precies zit.

Stel je vragen voor de Premium discussie!

Heb jij nou een brandende vraag over een game die wij gaan reviewen? Of wil je gewoon weten wat de Gamekings vinden van een bepaald aspect? Geef het dan door via Discord, en dan zullen de mannen jouw vragen beantwoorden!

Wil je nog wat kwijt over deze review of over Rage 2, brand dan vooral los in de comments. En hou het natuurlijk wel netjes.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch