Menu Premium
Loading...

Super Smash Bros. Ultimate Review: “Een gaming feestje voor iedereen”

10/12/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Misschien wel het meest geanticipeerde game van Nintendo in 2018 is er dan eindelijk. Nog net op tijd voor de gezellige december dagen die eraan zitten te komen. Dan kan ik het natuurlijk alleen maar over Super Smash Bros. Ultimate hebben. Lekker gezellig met al je familie en vrienden op de bank een potje smashen.

Nintendo pakt groots uit qua roster

Aan characters in ieder geval geen gebrek. Bekende gezichten van verschillende games zijn bijeengekomen om de strijd aan te gaan. Er zitten op dit moment ruim 70+ personages waar je uit kunt kiezen. Het aantal zal de komende tijd alleen maar stijgen aangezien er al verschillende DLC’s zijn aangekondigd. Maar het spel zal zijn titel van “Ultimate” natuurlijk niet waardig zijn als niet alles, maar dan ook alles erin zit. Verschillende mappen, voorwerpen en muziek van de welbekende games zijn natuurlijk ook te vinden in het spel. Dit zijn toch echt de dingen die elke Nintendo liefhebber kan waarderen.

Met z’n allen op avontuur

In de nieuwe Super Smash Bros. Ultimate kunnen spelers zich ook verheugen op de Adventure modus genaamd: World of Light. Je gaat op avontuur om verschillende iconische Nintendo personages te redden, en Galeem te stoppen. Makkelijker gezegd dan gedaan. Want Galeem heeft namelijk een heel leger aan ‘spirits’ van Super Smash helden in zijn macht. In de World of Light kunnen spelers tot op zekere hoogte hun eigen weg bepalen. Als jij een bepaalde route niet wilt nemen, dan is dat vaak geen probleem. Maar als jij iemand bent die alles tot op de laatste pixel wilt verkennen, dan kan dat natuurlijk ook. Adventure Mode is één van de manieren om alle characters vrij te spelen. Kan jij geen genoeg krijgen van Super Smash Bros. Ultimate? Check dan binnenkort de premium in-depth discussie met Emiel en Koos.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch