Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 5 Review – Kopen, budgetbak of slopen?

11/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag de review van een van de games van 2021 voor je klaar staan: Forza Horizon 5. Vorige week kon je de Let’s play al zien van de racegame en de uitgebreide Premium review kwam dinsdag online. Koos en Skate zijn diep in de game gedoken, iets dat onder meer leidde tot hilarische challenges tegen elkaar in de grote open wereld van Mexico. Het is een snelle game, maar is het ook snel genoeg voor de beide heren? Gaat de game beter worden dan het enigszins vergelijkbare Rider Republic? Hebben we eindelijk de eerste echte next-gen te pakken voor de Series X en S? Of spreken de twee van meer van hetzelfde van developer Playground Games? Je ziet en hoort het allemaal in de review van Forza Horizon 5.

Naar Mexico in Forza Horizon 5

In de nieuwste editie van de Horizon-serie ga je op avontuur in Mexico. We kunnen alle hoeken van Mexico af scheuren, met behulp van verschillende activiteiten zoals races, uitdagingen, stunts en nog veel meer. Verder kun je ook met en tegen elkaar spelen in de multiplayer-mode. Daarin kregen Skate en Koos het met elkaar aan de virtuele stok bij een enorme ramp. Wie kon het verst springen? Hoe was de ervaring voor de beide racefans verder? Was het wreed? En wat vonden ze dan precies wreed? Wat waren nu de plus- en minpunten precies? Is deel 5 beter dan Forza Horizon 4, of speel je meer van hetzelfde? En als dat het geval is, is dat dan erg?

Kopen, budgetbak of slopen?

Heeft de zandbak racer een story? Of gaat het echt alleen maar om zo snel mogelijk van punt naar punt B te geraken? En hoe zijn de activiteiten verder? Is alles echt even tof en afwisselend, of zijn sommige activiteiten saai en repetitief? Welk onderdeel was favoriet? Dit en meer gaan ze allemaal voor je bespreken in deze review van Forza Horizon 5.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch