Menu Premium
Loading...

Let’s Play Forza Horizon 5: Gaan we pijn aan de ogen krijgen?

04/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag gaan we een game spelen. En niet zo maar een. Het is een nieuwe game, het gaat hard, het is zonnig en snel én het komt naar de Xbox Game Pass. Dan kunnen we het natuurlijk maar over één titel hebben. En dat is Forza Horizon 5. Het is de 5e deel uit de serie en dit keer duiken we met scheurende banden in Mexico. Tijdens de E3-periode was dit grafisch de mooiste game die we zagen. Met afstand en kozen Koos en Skate een dikke bak en gingen los. Hoe is de ervaring voor hen? Hoe is hun eerste indruk van de graphics en natuurlijk de gameplay waar Forza om bekend staat. Gaat dit beter worden dan deeltje 4? Je gaat het allemaal zien in de Let’s Play van vandaag.

Het nieuwe deel speelt zich af in Mexico

De wereld van Forza Horizon gaat maar over één ding. Zo snel mogelijk en zo vet mogelijk aan de andere kant van de map geraken. De map clearen met een ton aan verschillende activiteiten en de vetste auto’s kiezen. Hoe zit dat in het nieuwe deel? Brengt het wat nieuwe activiteiten met zich mee? Is er innovatie? Of gaat dit meer Forza Horizon 4 zijn met een grafische boost van de next gen? Daarnaast gaan we ook even snel langs de verschillende elementen van de game. Met natuurlijk vragen zoals hoe is de nieuwe map? En zijn er nieuwe automerken?

Hoe is het racen in Forza Horizon 5

Vanzelfsprekend hebben Koos en Skate het ook over het belangrijkste element van de game. Dan hebben we het over het racen. Is het vet? En hoe spelen we de game eigenlijk? Spelen we het liever in FPS, of echt third person zodat we de dikke bak goed kunnen zien? En hoe gaan we de game verder spelen? Liever met controller of toch echt in een race setting met stuur? Het beloofd een informatief item te worden. Eentje waar we basis gaan droppen voor de review die er volgende week aankomt. Je ziet het allemaal in de Let’s Play van Forza Horizon 5.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch