Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Forza Horizon 5 Premium Review ‘Is dit eerste echte next gen ervaring?’

10/11/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben vandaag een nieuwe, lekker lange Premium review voor je klaar staan. Vorige week kon je de Let’s play¬†al zien van Forza Horizon 5, en nu is het de hoogste tijd voor de review. JJ, Koos en Skate zijn diep in de game gedoken, qat onder meer leidde tot challenges tegen elkaar in de grote open wereld van Mexico. Het is een snelle game, maar is het ook snel genoeg voor de drie heren? Wordt dit een topper voor het najaar? Gaat dit beter zijn dan het enigszins vergelijkbare Rider Republic? Is dit eindelijk echt next-gen? Of kunnen we spreken van meer van hetzelfde van developer Playground Games? Je ziet en hoort het allemaal in de Premium review van Forza Horizon 5.

Naar Mexico in Forza Horizon 5

In de nieuwste editie van de Horizon serie ga je op avontuur in Mexico. We kunnen alle hoeken van Mexico doorkruisen, met behulp van verschillende activiteiten zoals races, uitdagingen, stunts en nog veel meer. Verder kun je ook met en tegen elkaar spelen in de multiplayer-mode. Daarin kregen Skate en Koos het met elkaar aan de virtuele stok bij een enorme ramp. Wie kon het verst springen? Hoe was de ervaring voor hen verder? Was het vet? En wat vonden ze dan precies vet? Wat waren de plus- en minpunten precies? Is deel 5 beter dan Forza Horizon 4, of gewoon meer van hetzelfde?

Het verhaal in het nieuwe deel van de Forza serie

Heeft de zandbak racer een story? Of gaat het echt alleen maar om zo snel mogelijk van punt naar punt B te geraken? En hoe zijn de activiteiten verder? Is alles echt even tof en afwisselend, of zijn sommige activiteiten saai en repetitief? Welk onderdeel was hun favoriet? Dit en meer gaan ze allemaal voor je bespreken in deze Premium review van Forza Horizon 5.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch