Menu Premium
Loading...

Red Dead Redemption 2 Review: “Rockstar zet alles op het spel”

25/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eindelijk is het zover, de Red Dead Redemption 2 Review is er. Na bijna acht jaar wachten! Ja, je leest het goed; er zit acht jaar tussen beide delen. Het is dus weer lekker tijd om je leren laarzen uit de kast te trekken en je hoge hoed op te zetten nadat je ze natuurlijk hebt afgestoft. Nadat je al eerder deze week lekker kon opwarmen door de discussies te volgen over de monsterproductie die Rockstar heeft neergezet  of wat een Cowboy game nu precies tof maakt kan je je nu eindelijk klaarmaken voor de ruwe meningen van Boris en Skate. It’s western time baby, yeehaw!

Het Wilde Westen

Wat ziet Red Dead Redemption 2 er toch prachtig uit zeg. Rockstar pakt het concept van Wilde Westen games en maakt het drie keer zo mooi. Zelfs op een normale PlayStation 4 en Xbox One ziet het er gruwelijk uit, Dus ben jij nou een grafische junk als het gaat om videogames, dan is deze game zeker een aanrader. Maar grafische kwaliteit kan natuurlijk niet de game naar grandioze verkoopprijzen brengen; is het verhaal ook voldoende? kort antwoord: ja. In het tweede deel speel je niet als John Marston die in het eerste deel oude bendeleden van Dutch van der Lindens gang moest uitmoorden. Je speelt nu als Arthur Morgan, bendelid van diezelfde van der Linde gang en jij bepaalt hoe Arthur Morgans karakter uitpakt.

The Good, the Bad and the Ugly

Jij bepaalt hoe Arthur Morgan reageert op de situaties die hem voorgeschoteld worden. Kies jij voor een snelle kogel door het hoofd van een tegenstander, of probeer je toch een passieve optie te vinden. De wereld reflecteert uiteindelijk terug op jouw radicale opties of goedhartige keuzes. Je kan bijvoorbeeld iemand tegenkomen die gebeten is door een slang, vervolgens zuig je het gif uit zijn been en even later kom je hem tegen bij een wapenhandelaar waar de man uit dankbaarheid een redelijk wapen voor je regelt. Laat je hem liggen, of schiet je hem overhoop (ook dat kan), dan zal je hem nooit meer terugvinden omdat de goede man de pijp uit is.

Red Dead Redemption 2 komt uit op 26 oktober 2018 op PlayStation 4, Xbox One en op een later moment komt hij naar de PC. Volgende maand kunnen console spelers zich alweer klaarmaken voor de Beta van Red Dead Online. Voor nu kun je je alvast vermaken met de Red Dead Redemption 2 Review.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch