Menu Premium
Loading...

Het werk achter Red Dead Redemption 2

23/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het duurt nog maar een paar dagen of de monster productie van Rockstar Games staat alweer voor de deur. We hebben het natuurlijk over Red Dead Redemption 2. Wij hebben hier op de redactie helaas maar één code gekregen om deze game te gaan reviewen. Deze code mocht ook alleen gebruikt worden door Boris. Jelle was natuurlijk een beetje over de zeik hierdoor. Maar, in dit item gaan we het niet hebben over hoe de game bevalt, maar meer over hoeveel werk het niet heeft gekost om deze game te maken. Wil je nou graag meer weten over Rockstar Games? Check dan zeker dit item: ‘Het werk achter Red Dead Redemption 2’.

De gebroeders Houser

Dan Houser, de videogame producer achter het monsterbedrijf van Rockstar heeft samen met zijn broer Sam Houser echt een gigantisch bedrijf weten neer te zetten. Als schrijver van bijna alle Grand Theft Auto titels heeft Dan heel wat pareltjes weten neer te zetten. Toch is het grappig om te zien hoe de twee broers niet van het luxe en beroemde leven zijn. Ze zijn stilletjes aan het werk en houden eigenlijk helemaal niet zo van al die aandacht. Je zou toch verwachten dat zij als multimiljonairs wel volop zouden genieten van de faam?

100-urige werkweken voor Red Dead Redemption 2

Houser liet laatst ook een opmerking vallen dat de werknemers van zijn studio met trots 100-urige werkweken draaien. Hier kwam natuurlijk uit alle hoeken ophef over. Rockstar kwam hiermee flink onder vuur te liggen. Dan vertelde dat dit wel echt nodig was, anders zou het nooit gelukt zijn om de productie van Red Dead Redemption 2 op tijd af te hebben. Red Dead Redemption 2 zal vanaf vrijdag 26 oktober in de winkels liggen. Gaat het Rockstar lukken om dit jaar weer de meeste games te verkopen net zoals met GTA V? Ga jij Red Dead Redemption 2 halen? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch