Menu Premium
Loading...

Discussie: Wat maakt een cowboy game tof?

24/10/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ja, nu weten we het wel hoor, Red Dead Redemption 2 komt eraan. Nee, dit keer gaat het niet daar over. Wij gaan het in dit item hebben over cowboys en het western thema. Dit kan natuurlijk over van alles gaan. Of het nu gaat over het spaghetti western stijltje dat in veel films wordt gebruikt, of de rural area waar Boris samen met Jelle in Amerika is geweest. Wat maakt nou het western stijltje zo tof of juist niet? In dit item gaat Boris samen met JJ en Jelle, doornemen wat een game moet hebben om een echte toffe cowboy game te worden.

Verzin eens wat nieuws!

Als we de woorden van Jelle mogen geloven dan wordt het  tijd dat de film industrie wel eens mag veranderen als het aankomt op westerns. Het is altijd hetzelfde gevalletje, good guy meets bad guy. Er is een sheriff in town, de alleenstaande cactus komt in beeld en er waait zo’n stom balletje hooi door je scherm heen. Nou, wat interessant. Het is tijd voor vernieuwing, dingen mogen wel eens vanuit een dieper perspectief bekeken worden. The Revenant deed het bijvoorbeeld erg goed.

Gaat de liefde voor westerns terugkomen?

Rockstar Games gaat met Red Dead Redemption 2 natuurlijk weer een niche markt tegemoet. Zo houdt niet iedereen van het western stijltje. Het is natuurlijk de vraag of de mensen die gek zijn op GTA V, ook deze game massaal gaan halen. Wij denken zeker dat een hoop dit wel zal gaan doen, puur door het feit dat er Rockstar Games op de verpakking staat. De setting en de stijl van de game ziet er ook in orde uit. Nu nog hopen dat de beelden die wij hebben gezien, onze ervaring waar gaan maken. Wat hoop jij graag te zien in Red Dead Redemption 2? Laat het ons weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch