Menu Premium
Loading...

PUBG vs Fortnite. Wat is de ultieme Battle Royale game?

17/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag staan we stil bij de battle tussen PUBG en Fortnite. Fortnite is zo langzamerhand PUBG aan het inhalen in populariteit. Het was natuurlijk te verwachten dat deze twee titels een keer tegenover elkaar in een item zouden komen te staan. Ondertussen hebben vele mensen op de redactie één of beide games aangeraakt en sommige mensen zijn er behoorlijk hard op gegaan. Nou weten we dat Fortnite inmiddels meer spelers heeft dan PUBG, maar die hebben dan weer pas een vet traject uitgezet voor het komende jaar. Wil je definitief weten welke game je moet gaan spelen? Check dan nu: PUBG vs Fortnite. Wat is de ultieme Battle Royale game?

“Kinderachtig” Fortnite versus “realistisch” PUBG

Tijd voor een afgewogen oordeel, een diepgaande discussie kortom een balls to the wall, all out, in depth debat over wie nou de beste Battle Royale game heeft gemaakt. We beginnen met een geschiedenisles van beide games. Wie was er eerder Fortnite of PUBG? En waar komt Battle Royale eigenlijk vandaan? De gamemode Battle Royale is begonnen als een mod voor de game Arma. H1Z1 en later dus ook PUBG hebben dit concept doorgezet in twee losstaande games. Jelle, Koos en Daan beantwoorden al deze vragen en meer. Mocht je onder een steen geleefd hebben, check hier de reviews van PUBG en Fortnite.

Beter goed gejat dan slecht verzonnen is de hamvraag. Fortnite heeft natuurlijk het basisidee gejat. Maar PUBG ook weer van H1Z1. Het hele concept komt zelfs van de gelijknamige Japanse film. En nu gaan er geruchten dat Call of Duty en zelfs Read Dead Redemption aan de Battle Royale modus gaan.

Welke Battle Royale game spelen jullie? Kunnen zowel PUBG als Fortnite allebei de tering krijgen? H1Z1 voor het leven! Laat het weten in de comments! Wat de mannen in de studio het liefste spelen, zullen ze je uitgebreid vertellen in dit item.

 

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch