Menu Premium
Loading...

PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One Review

19/12/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

PlayerUnknown’s Battlegrounds is zonder enige twijfel de grootste verrassing van het jaar. De game, die het Battle Royale-principe naar nieuwe een hoogte heeft gestuwd, vliegt op Steam al maanden lang als zoete digitale broodjes over de toonbank. Nu komt de game ook naar de XBOX One. Shelly heeft niks met de pc, waardoor ze PlayerUnknown’s Battlegrounds in eerste instantie aan zich voorbij heeft laten gaan. Nu de game op haar geliefde console te spelen is ze samen met Boris aan de slag gegaan met PUBG. Benieuwd naar hun oordeel? Check nu deze PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One Review!

Boris en Shelly te spreken over PlayersUnknown’s Battlegrounds

Dat PlayerUnknown’s Battlegrounds als een malle wordt gespeeld, is inmiddels geen geheim meer. In het pc-landschap heb je door piraterij echter weinig financiële zekerheid over je product. Gelukkig gaat het grote spelersaantal in dit geval wél gepaard met goede verkoopaantallen: PlayerUnknown’s Battlegrounds is inmiddels maar liefst twintig miljoen keer over de digitale toonbank gevlogen. Met deze console-release hopen ontwikkelaars PUBG Corporation en Bluehole wederom op een financiële klapper. Hierbij komt dat Microsoft (voorlopig) een toffe ‘exclusive’ mag bijschrijven. Zoals gezegd zijn Boris en Shelly uitgebreid aan de slag gegaan met de game. In deze review bespreken ze hun bevindingen.

Zijn jullie PlayerUnknown’s Battlegrounds nog altijd fanatiek aan het spelen? Hebben jullie interesse in deze nieuwe versie voor de XBOX One? Laat je horen in de comments onder deze PlayerUnknown’s Battlegrounds voor de XBOX One Review!

De Chicken Dinner van Koos

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch