Menu Premium
Loading...

Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

10/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite kwam een aantal weken geleden uit. De game ging in de pre order-fase al 500.000 keer over de digitale toonbank ging. Logischerwijs is naarmate de tijd vorderde, de hype wat gaan liggen. Toch heeft ontwikkelaar Epic Games een manier gevonden om het enthousiasme omtrent Fortnite nieuw leven in te blazen. Met de nieuwe modus Battle Royale kunnen spelers het inmiddels beproefde recept in de Fortnite-setting beleven. Shelly en Boris zijn aan de slag gegaan met deze nieuwe modus. Benieuwd naar hun bevindingen? Check nu deze Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

Doet dit de game goed?

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en ziet dus pas zes jaar later het levenslicht. Het blijft gissen naar de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de game uiteindelijk uitgekomen is. In eerste instantie diende gamers veertig euro neer te leggen voor game. Er werd vervolgens gecommuniceerd dat de game uiteindelijk free to play zou worden, maar dat weerhield velen er niet van de game toch voor veertig euro aan te schaffen. Het lef om deze game niet het traditionele zestig euro-prijskaartje om te hangen, lijkt er nu in te resulteren dat er ook op commercieel vlak toekomst zit in Fortnite.

Boris en Shelly zijn zoals gezegd opnieuw in Fortnite gedoken om het te gaan hebben over Battle Royale. Heb jij de nieuwe modus al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch