Menu Premium
Loading...

Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

Gamekings Boris
Google Plus Boris van de Ven
Foto Gamekings Shelly van Zeventer
Google Plus Shelly van Seventer
10/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fortnite kwam een aantal weken geleden uit. De game ging in de pre order-fase al 500.000 keer over de digitale toonbank ging. Logischerwijs is naarmate de tijd vorderde, de hype wat gaan liggen. Toch heeft ontwikkelaar Epic Games een manier gevonden om het enthousiasme omtrent Fortnite nieuw leven in te blazen. Met de nieuwe modus Battle Royale kunnen spelers het inmiddels beproefde recept in de Fortnite-setting beleven. Shelly en Boris zijn aan de slag gegaan met deze nieuwe modus. Benieuwd naar hun bevindingen? Check nu deze Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

Doet dit de game goed?

Fortnite werd in 2011 al aangekondigd en ziet dus pas zes jaar later het levenslicht. Het blijft gissen naar de vraag waarom dit zo ontzettend lang heeft geduurd, maar het belangrijkste is natuurlijk dat de game uiteindelijk uitgekomen is. In eerste instantie diende gamers veertig euro neer te leggen voor game. Er werd vervolgens gecommuniceerd dat de game uiteindelijk free to play zou worden, maar dat weerhield velen er niet van de game toch voor veertig euro aan te schaffen. Het lef om deze game niet het traditionele zestig euro-prijskaartje om te hangen, lijkt er nu in te resulteren dat er ook op commercieel vlak toekomst zit in Fortnite.

Boris en Shelly zijn zoals gezegd opnieuw in Fortnite gedoken om het te gaan hebben over Battle Royale. Heb jij de nieuwe modus al onder handen genomen? Laat je horen in de comments onder Fortnite Battle Royale Review: De modus die ontbrak?

Loading...
 • optimuspecs

  De game is ok. Niet meer niet minder. Ze hebben wel het concept van PUBG geïmplementeerd, maar ik vind het als totaal pakket niet in de buurt komen van PUBG. Het blijft toch een soort kiddy version van..

  Ik denk dat deze mode in GTA 5 een grotere schade kan aanrichten dan Fortnite BR.

 • ViesVuilEnVet

  Ik vind het Battle royale gegeven tof, maar het zijn allemaal maar van die matige games die een eeuwigheid in een bèta zitten. PUBG is echt verre van perfect, en dat zal het ook niet worden. Ik wil best wel een Battle royale game uitgepoept zien worden door een triple A studio.

  • JP

   Wat dat betreft is het een gemiste kans dat ze het niet in Ghost Recon hebben geïmplementeerd. Die hebben onlangs wel een gratis DLC met multiplayer toegevoegd. Die game was perfect geweest voor een battle royale versie maar ik denk dat ze bang waren om (juridisch) neer te worden gezet als copy cat.

   • Uther Pendragon

    Precies. prachtige open werelden, maar je kunt er vrijwel geen zak meer mee na een tijdje. Hopelijk komt er een een Battle Royale in Red Dead Redemption 2

   • optimuspecs

    Ubisoft heeft al gezegd dat ze misschien in de toekomst, deze mode in hun games zullen implementeren via dlc. Kan nog gebeuren.

 • dre

  Even offtopic. Zou Koos aub die ban die hij er per ongeluk op heeft gezet van mijn originele account willen halen . Dank alvast.
  Over deze game gesproken. Toffe stijl. maar niet zo boeiend wat ik er voor de rest van gezien heb.

 • Smokum

  Wow PUBG nog nooit gereviewed maar deze schijt clone wel GAMEKINGS? lijkt wel LAMEKINGS damn

  • Rico Bezemr

   ja ?

 • MasterWhoosaa

  Je kan andere spelers niet spectaten nadat je dood bent omdat mensen dan kunnen gaan cheaten. Mensen kunnen in een party zitten of elkaar gaan vertellen wat die ander precies doet…

  Wat ook goed is bij pubg (ik weet niet of het ook bij fortnite is) is dat als je in je eentje speelt de matchmaking je alleen tegen mensen laat spelen die ook alleen zijn.

 • Uther Pendragon

  De heel game industrie bestaat uit ripp offs en gekopieerd gedrag. Call of Duty en BAttlefield zijn toch ook eigenlijk 2 en dezelfde games.

  Verder vind ik het geweldig dat de PS4 nu ook een battle royal game heeft, want ik vind het stom dat PubG geen PS4 release krijgt en dat is wat mij betreft dus een gemiste kans.

  Even over dat forten bouwen. Je gaat geen forten bouwen met je materiaal, maar je gebuikt ze voor beschutting en trappen etc. Dat maakt het spel wel heel anders dan PUBG of andere soortgelijke games.

  Laat iedere game maar met een battle royal mode komen wat mij betreft.

  • Mathijs Verhagen

   Het is inderdaad jammer dat PUBG geen PS4 release heeft, maar dat zit er denk ik wel aan te komen. Ik ben het niet met je eens dat COD en BF (bijna) hetzelfde zijn. COD is rondrennen als een kip zonder kop in een vierkante meter en Battlefield is wat meer tactisch en vele grotere maps.

   • Uther Pendragon

    Zulke verschillen kun je ook wel vinden in battle royal games. Daar is Fortnite ook meer schieten en rondrennen en PubG wellicht meer tactisch en een veel grotere map 🙂

 • rukkert scheelio

  Review van Pubg is er nog niet maar dit wel. En Cod en BF zullen wel even met een battle royal modus komen. Jezus waar hebben jullie het over in hemelsnaam, jammer dat jullie je mindset weer alleen limiteren tot de consoles. Hoe gaan ze een battleroyal modus maken in een cod map? Die maps zijn zo groot als een postzegel, gemaakt om te spawnkillen. De laatste cod waarbij je ‘grote’ maps had was in COD United Offensive. Battlefield maps zijn wel wat groter maar om daar met 100 man te ‘droppen’ is geen reet aan de game is dan voorbij in een kwartiertje. Die grote studio’s doen er jaren over om de ingekoerste weg aan te passen kijk maar naar de switch van COD naar het WW2 tijdperk.

  • Hayley Douse

   Je snapt toch wel dat dice en EA gewoon maps kunnen maken en toevoegen aan hun game enzo he…..?

   • rukkert scheelio

    Je snapt toch wel dat je zo’n grote map zoals Pubg niet in een battlefield engine kan maken he?

 • rio_ull

  Au, audio 🙁

 • koekjew

  Consolekings

 • Steven

  Ik ga het een kans geven aangezien ik geen Pubg capabele pc heb. Ziet er best leuk uit.

 • PrivatePyle

  Ik wacht op PUBG voor de console. De hele stijl van fortnite vind ik lelijk

 • Bridgeman

  Zowel PUBG als deze game boeien me geen reet, maar wat ik niet snap is waarom iedereen doet alsof PUBG een battle royale heeft uitgevonden. Dat hebben ze niet, ze waren niet eens de eerste. Het is niet eens de eerste game waarin je een battle royale kan doen. Dit zat eerder ook al in multiplayer games. Zeggen dat deze game niet mag omdat PUBG eerder was is als zeggen dat Volvo geen auto’s mag maken omdat Volkswagen eerder was. Wat een hoop bullshit om niks.

 • andrelepate

  Beste Battle Royal mode ever:

  https://www.youtube.com/watch?v=WXNG8qcJBjI

 • Qritical_91

  Ik snap de hype rond PUBG en PUBG-achtige games totaal niet. Maargoed, datzelfde heb ik met MOBA’s. Zal wel aan mij liggen.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord