Menu Premium
Loading...

Pik One: Wat is de meest pure PC-serie? Van Starcraft tot Quake

26/03/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Deze video wordt mede mogelijk gemaakt door MSI. Alle meningen in deze video zijn onze eigen. MSI heeft inhoudelijk geen inspraak op de content en zien de video net als jullie hier voor het eerst op de site.

Het is bij Gamekings inmiddels al ruim drie weken ‘PC Maart’. Een maand lang waarin we veel content maken over gamen op de PC. De afgelopen weken hebben we het al regelmatig gehad over PC-setups, specs en hardware. de technische kant zeg maar. Deze week is het tijd om het over games te gaan hebben. Een dikke PC is leuk en aardig, maar het is en blijft een vehicle om games op te spelen. En dus zetten we Pik One op. Boris, Jelle en Koos moeten gezamenlijk gaan bepalen wat voor hen de meest pure PC-franchise is die ze ooit zijn tegenkomen. De franchise die hen het meest is bijgebleven en voor hen echt een PC-game definieert. De keuze is zoals altijd bij Pik One twaalf titels. Welke gaat het worden?  Baldur’s Gate 3, Starcraft, Counter-Strike: Go of toch Microsoft Flight Simulator?

Bij welke game denk je gelijk aan de PC: Baldur’s Gate 3, Starcraft, Counter-Strike: Go of toch Microsoft Flight Simulator?

Je hebt PC-games die letterlijk geschiedenis hebben geschreven. Denk aan Quake, World of Warcraft, Diablo of Half-Life. Voordat de drie heren het lastige proces van wegstrepen aangaan, willen ze het er eerst over eens worden wat een PC-game dient te bieden. Is het de mix van nostalgie, graphics, performance of avontuur? Of zitten er toevallig ook hidden gems tussen wat de PC echt definieert? Wie gaat het worden en waar bepalen de drie hun keuzes op? Het antwoord krijg je in deze nieuwe editie van Pik One.

Check de dikke deals van MSI & MeGekko tijdens de PC Maart

De PC Maart is een maand waarin we vier weken lang een aantal PC related video’s of streams aan jullie gaan presenteren. Met dank aan MSI en MeGekko. Zij luisteren deze maand op met dubbel dikke deals in hun shop. Van PC’s & laptops tot monitoren & videokaarten, er vallen een hoop centjes te besparen. Doe er je voordeel mee. Alle info en de acties kun je hier vinden.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch