Menu Premium
Loading...

!@#$% over Mike Ybarra VP van Xbox die gamejournalisten afzeikt

21/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

“This was actually very easy to do. Amazed at the whining. One reviewer, not the below, reviewed the game yet in the review cited that he didn’t even know how to do a combo. Embarrassing to review with such a lack of knowledge”

Dit was de tweet van Mike Ybarra. Hij is corporate vice president bij Xbox Microsoft.  Hij plaatste hem als reactie op een reviewer die commentaar had op Anthem.

Ophef

Een tweet die een hoop ophef veroorzaakte. Want is het niet gewoon de taak van de gamesindustrie om zulke dingen duidelijk uit te leggen voor een game? Het was een reactie op artikel van PC-Gamer. De game lijkt simpelweg niet af te zijn en krijgt daardoor de nodige kritieken. Eerder werd er een waslijst vrijgegeven met bug fixes die in de Day-one patch zitten. En dat waren er nogal wat… Er zijn verschillende grote bugs te vinden, zoals een bug die ervoor zorgt dat je als speler van level 2 al tegen de eindbaas kan gaan vechten…

Hoe bevalt Anthem eigenlijk?

Het hele weekend is er Anthem gespeeld. Ook Daan deed vaak mee. Koos stopte er zelfs speciaal (even) zijn verse Final Fantasy verslaving voor. De servers hielden het redelijk en dus kon er prima een blik geworpen worden op wat de game bracht. Hoe zat het met de verhaallijn? Kreeg je nu eindelijk zicht op waarom je door al die levels heen vloog en al die vijanden omver schoot? Hoe was de gameplay en dan met name de afwisseling in de actie? In de VIP-demo voelde het allemaal nog wat eendimensionaal aan. Is daar, nu de game helemaal af is, verandering in gekomen? Worden Koos en Skate elk uur weer verrast door een nieuw epische soort uitdaging? Hoe werkten de servers? De laadtijden? Vragen te over. Check hier de review in progres om meer te weten te komen over de game.

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch