Menu Premium

Anthem bug stuurt spelers van level 3 meteen naar de ‘final mission’

Hylke Haagsma 18/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft spelers niet veel tijd gekost om het laatste level van Anthem te bereiken. Een Quickplay bug zorgde er namelijk voor dat spelers met level 3 een, twee, hoppakee in het laatste gevecht terecht komen. En ga die dan maar eens winnen…

Kleine spelers tegen de grote eindbaas

In het menu van Anthem is het de bedoeling dat wanneer je Quickplay selecteert, je naar een geschikte groep wordt gestuurd die nog een extra speler nodig heeft. En met geschikt doelen we dus op een groep die een beetje rond het zelfde level is als jij. In sommige gevallen lijkt het er echter op dat deze restrictie totaal genegeerd wordt. Spelers met een laag level worden zo maar in het laatste level van de game gedonderstraald. Streamer Brandon Larned heeft zo’n moment vast gelegd. In zijn end game kwam een speler van level 3 terecht. De speler zelf zie je hier niet, maar wel is te horen dat de speler aangeeft dat hij de laatste missie nog niet heeft gespeeld. Op Twitter gaf Larned ook aan dat er na dit moment ook nog een speler van level 2 de game in kwam.

De Lead producer Ben Irving heeft de bug inmiddels bevestigd op Twitter. Hopelijk wordt hij dus ook snel verwijderd uit de game. Tot die tijd, mocht je het einde van de game niet gespoiled willen hebben, gebruik Quickplay dan voorlopig maar niet.

Het gaat wel eens vaker mis…

Larned is niet de enige die aangeeft dit soort gekke dingen in Anthem mee te hebben gemaakt. Er zijn wel meer bugs Op Reddit valt bijvoorbeeld te lezen dat een vriend van een speler die level 16 was, zichtbaar was in de game als level 9. Ook leuk, de chipmunk bug met alle cutscenes met de hoge stemmetjes of de verdwenen karakters in cutscenes. Anthem heeft dus nog wel wat patches nodig.

Hoe kijken jullie tegen deze situatie aan? Verwachten jullie dat het goed gaat komen met de game van Bioware? Aankomende week krijg je in ieder geval onze eerste impressie.

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch