Menu Premium

Dit zijn de belangrijkste fixes in Anthem’s gigantische day-one patch

Hylke Haagsma 19/02/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaat een hoop mis in het begin bij Anthem, denk aan hoge Chipmunk stemmetjes in de game en het feit dat mensen van level 3 via quickplay zo ineens bij de eindbaas terecht konden komen. Bij Bioware zijn ze erg druk bezig om dit allemaal te fixen. Op social media reageerde ze op veel klachten en zo kun je bij elkaar sprokkelen waar ze mee bezig zijn.

Hieronder een kleine opsomming van wat er allemaal gefixt zou moeten zijn in de Day One Patch op de officiële release op 22 februari.

Onzichtbare vijanden en eindeloze laadschermen

Er zitten vijanden in Anthem die je niet kunt zien… Dit heeft te maken met streaming en wordt erger wanneer je een volle of slome harde schijf hebt. Er zitten ook een heleboel laadschermen in de game, en dat is op zich zelf al vervend maar wordt helemaal vervelend wanneer ze verdomd lang blijven hangen. Dit gebeurde vaak in de demo en minder vaak in de volledige game. Maar met de Day One patch moet het er helemaal uit zijn.

Verdwijnende audio en de Tomb of the legionnaires Challenge

Bij sommige mensen valt ook de audio af en toe weg. En de game zonder alle brute schietactie die je kunt horen is toch een stuk minder overtuigend… Gelukkig vliegen die audio crashes er ook uit! Als je Anthem de afgelopen dagen hebt gespeeld dan ben je vast ook bekend met de Anthem Tomb challenge.

Hierbij moet je een aantal freeroam activiteiten doen, melee kills halen multi-kills en je moet 15 Anthem treasure chest openen. Bioware is bezig om deze doelen aan te passen. Zo denken ze eraan om de challenge eerder te laten tracken. Dan zou je al vanaf level 3 progressie boeken voor deze challenge.

Problemen met HDDs en problemen met Treasure chest

Sommige spelers merkten problemen op met het streamen en laden van data tijdens het spelen van Anthem van een HDD in plaats van een SSD. Ook hier wordt aan gewerkt voor de Day One Patch. Ook de problemen rondom het openen van schatkisten worden gefixt in de Day One Patch.  “Opening chests (counting challenges) will have a large radius. If anyone in your squad opens it, you should get credit for the open”, schreef Bioware’s Lead Produceren, Michael Gamble op twitter.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch