Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

!@#$% over probleem van te dure games & oude, boze, witte mannen

09/01/2024 0 Tweet Het Like/Deel Het

Welkom bij een nieuwe editie van deĀ Peepshow, voor de eerste keer in 2024 op een dinsdag. Boris en JJ nemen, gezeten achter de desk, de ontwikkelingen in de gamesindustrie met jullie door. Ze doen dat ook in het nieuwe jaar in stijl en zonder een blad voor de mond te nemen. In deze editie spreken de twee heren vooral over de voorspellingen die game-journalisten op dit moment overal op los laten. Bijvoorbeeld of het nog wel zin heeft om nieuwe consoles uit te brengen als de games nu al te groot en complex zijn voor veel partijen. Krijg je dan niet torenhoge onkosten en dus te dure games? Iets waar sommige publishers momenteel al over klagen. Of is dit allemaal gejank om het eigen falen te verhullen? En krijgen we dit jaar nu wel of niet een Switch 2 met Kerst? Deze twee onderwerpen en meer zie en hoor je in de Peepshow van dinsdag 9 januari 2024.

Zorgen de PS6 en de nieuwe Xbox straks voor te dure games ?

Boris en JJ gaan het in deze editie ook hebben over CD Projekt Red. De succesvolle developer die met The Witcher en Cyberpunk 2077 natuurlijk twee uitstekende franchises in bezit heeft. En alles wat het goed doet in deze tijd van consolidatie, is een potentiele aankoop-partij. Maar willen de Polen dat wel? En wie zou een geschikte koper zijn?

Oude witte man begint rechtszaak tegen Activision/Blizzard

Dan is daar een rechtszaak die in de VS loopt. Een Amerikaanse ex-werknemer van Activision/Blizzard heeft zijn oud werkgever aangeklaagd omdat hij weg moest omdat hij een ‘oude witte man’ was. En het bedrijf wilde volgens oude witte man Bobby Kotick van veel oude witte mannen af zodat er een meer divers personeelsbestand ontstond. De oude witte man vindt dit discriminatie. Heeft hij hier een punt en zo ja, hoe lossen ze dit op? Het antwoord krijg je zodra je op de Play button drukt en het item bekijkt.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch