Menu Premium
Loading...

!@#$% over opmars Game Pass, rel rond MBL 21 The Show & Outriders

07/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een dag later dan normaal (deel crew had maandag dagje vrij) is de !@#$% show van de partij. Met Boris en JJ achter de desk en de mic’s zit er genoeg kwaliteit voor je klaar! Maar waar gaan deze oudgedienden het over hebben? Nou, wat dacht je van een hele rits aan titels die de Xbox Game Pass wel heel aantrekkelijk maken? Outriders dat bij launch met flink wat problemen kampte en CD Projekt Red dat in zwaar vaarwater zit? Je hoort en ziet het hier!

Xbox blijft stunten met de Game Pass

Is er zoiets als té wreed zijn? Nou, als je bijvoorbeeld Lewis Hamilton bent en al jaren domineert in de Formule 1 wellicht wel. Maar bij games is dit toch niet helemaal aan de hand. En toch wordt er over de Xbox Game Pass gefluisterd dat de dienst bijkans té goed aan het worden is. Waarom? Je hebt met dit staaltje software de mogelijkheid om triple AAA titels te spelen voor slechts een vierde van de prijs! Aanstaande maand komen er ook weer twee zieke titels bij waar je zeker te weten erg blij van gaat worden, waardoor die bal maar blijft rollen en rollen. Maar er zit ook een keerzijde aan het succes. Kijk naar de server ellende rond Outriders en de ophef rond MLB 21 The Show.

Problemen voor Outriders en Cyberpunk 2077

Problemen voor Cyberpunk 2077 en CD Projekt Red zijn uiteraard al een tijdje aan de hand. De laatste patch heeft veel zaken weggepoetst, maar toch blijft CD Projekt Red’s telg een lastig hoofdstuk. En kun je op zo’n moment al naar de toekomst kijken? De nieuwe plannen van de Poolse studio vielen in ieder geval niet helemaal goed in de aarde bij de aandeelhouders. Best vervelend aangezien zij een groot deel van het inkomen van de studio vertegenwoordigen. Waarom is dat? De nieuwe lootershooter van Square Enix, Outriders, raakte voor het weekend pittig in de problemen omdat de servers niet bestand waren tegen de vele gamers die de game wilden spelen. Wat was de rol van Game Pass bij dit probleem? Schept dit een precedent? Dit en meer in de Peepshow van woensdag 7 april.

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch