Menu Premium
Loading...

Oddworld: Soulstorm Review – Kopen, Budgetbak of slopen?

14/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

We hebben het deze week al veelvuldig over Oddworld gehad. JJ heeft de game zelf bijvoorbeeld al nader onder de loep genomen. Hij kwam toen vooral voor hemzelf tot een verrassende conclusie. Maar nu platform pro Skate weer beter is, ging JJ bij hem te rade of deze game ouderwets goed is, of dat je hem misschien toch beter links kan laten liggen. Dus, sit back and relax met de Oddworld: Soulstorm review!

De Oddworld: Soulstorm review

De Oddworld: Soulstorm review is na alles wat we over de game hebben gemeld, eindelijk hier. Skate en JJ hebben de game het afgelopen weekend gespeeld en gaan in deze review alles met je doornemen. Waar het in deze game uiteraard om draait is het klimmen, klauteren, rollen, gooien, jumpen en puzzels oplossen. En – zo bleek al uit de Let’s Play – is Abe nu ook bezig met het blussen van branden. De vraag is natuurlijk of de mechanics een beetje goed uit de verf komen en of de game een goed gevoel geeft. De feel van een platformer is namelijk net zo belangrijk als de mechanics. Ben jij trouwens ge├»nteresseerd in platformers? Worry no more! We hebben hier ook nog de review van 8bit platformer Narita Boy voor je klaar staan.

De grote blockbusters

Jawel dames en heren, ze komen eraan hoor. De grote blockbuster triple AAA titels laten nu echt niet lang meer op zich wachten. Het nieuws rondom ‘Battlefield‘ wordt alleen maar groter en met de E3 in het vooruitzicht mogen we allemaal moois verwachten. Maar goed, dat is wat er gaat komen. Voorlopig hebben we hier de Oddworld: Soulstorm review voor je. Mogelijk ook we toffe game en een kraker uit het verleden. Ben jij benieuwd wat Skate en JJ van deze titel vinden? Of ben je misschien meer van Narita Boy? Check dan de bovenstaande video, of neem hier een kijkje!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch