Menu Premium
Loading...

Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste

Google Plus Richard 'Skate' Simon
06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

FAAAACK! Een veel gehoorde kreet van Skate in zijn fameuze streams. De intense moeilijkheidsgraad van zijn geliefde Bloodborne en Dark Souls blijven de Gamekings-veteraan tergen. Dit voorjaar was het aan Nioh om het scala aan games in deze categorie uit te breiden. De game slaagde hier, afgaande op de lovende kritieken, met verve in. De vele uitbreidingen van de eerder genoemde Soulsborne-games zijn wegens de intense moeilijkheidsgraad berucht onder de vaste en grote schare fans. Benieuwd of de Bloodshed’s End DLC van Nioh hier aan kan tippen? Bekijk dan deze Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste!

Skate soleert zich door Bloodshed’s End

Nioh was een van de games die dit voorjaar kwalitatief zo sterk maakten. Veel mensen zagen de nieuwe release van ontwikkelaar Ninja Theory als een kruising tussen Ninja Gaiden en de Soulsborne-games. Voor mensen met een voorliefde voor Japanse games wat dit een ideaal excuus om een pittige game als deze een eerlijke kans te geven. Bloodshed’s End is nu uit en bevat nieuwe hoofdmissies, submissies en Twilightmissies naast een geheel nieuwe modus: The Abyss. Ook kun je nieuwe personages, guardians en yokai verwachten. Als je het zover hebt geschopt dat je Nioh en eerdere DLC hebt uitgespeeld, dan wachten er nu nog meer uitdagingen in de vorm van deze nieuwe DLC.

Bloodshed’s End is de laatste DLC voor Nioh. Het laatste avontuur gaat verder waar Defiant Honor gestopt was. Het is de afsluitende fase van de Sengoku periode en het einde van William’s reis. Hoe kijken jullie terug op Nioh? Hoe verhoudt de game zich ten opzichte van games als Bloodborne en Dark Souls? Laat je horen in de comments onder Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste!

Loading...
 • Chiyaho

  Ik vind die subtitels bij de reviews eerlijk gezegd niets toevoegen..

  • Jimmy Eckhardt

   subtitels wat bedoel je?

  • Steven

   Inderdaad. Ook veel spellingsfouten wederom..

 • ViesVuilEnVet

  Goede DLC Review.
  En voor de pc gamerts onder ons, hij (Nioh; Complete Edition) komt op 7 November ook voor de pc uit!

  • Sylmaron

   PS4 krijgt ook een complete edition. Mooi als je niet de originele game hebt.

  • Druidys

   Sprong uit mijn stoel toen ik dat op een website las.

  • Kozõ

   OMFG dankje voor de info. Ik was letterlijk van plan n ps4 te halen over n maand of twee xD

 • sa_nl

  Weer een mooie review Skate, misschien moet ik ‘m maar eens proberen op de pc

 • Jord-O

  Dit is echt een vet spel maar op een gegeven moment ben ik afgehaakt omdat dezelfde content steeds werd gerecyled. Zeer lame, en zelfs nu zie ik dat content uit de base game gerecycled wordt in de dlc! Kom op zeg luie developer!

 • Bram

  Gratis tip m.b.t. de monetizatie van de website: Nadat een video afgelopen is, laad dan automatisch een nieuwe video in net als Youtube. Hiermee kan je ervoor zorgen dat je weer een video-ad laat zien. Ikzelf vergeet vaak dat de player nog aanstaat op Youtube, waarmee ik toch weer een aantal advertenties bekijken zonder het echt te bekijken 😉

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsTVGamekings LivePremiumMerchDiscord