Menu Premium
Loading...

Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste

06/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

FAAAACK! Een veel gehoorde kreet van Skate in zijn fameuze streams. De intense moeilijkheidsgraad van zijn geliefde Bloodborne en Dark Souls blijven de Gamekings-veteraan tergen. Dit voorjaar was het aan Nioh om het scala aan games in deze categorie uit te breiden. De game slaagde hier, afgaande op de lovende kritieken, met verve in. De vele uitbreidingen van de eerder genoemde Soulsborne-games zijn wegens de intense moeilijkheidsgraad berucht onder de vaste en grote schare fans. Benieuwd of de Bloodshed’s End DLC van Nioh hier aan kan tippen? Bekijk dan deze Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste!

Skate soleert zich door Bloodshed’s End

Nioh was een van de games die dit voorjaar kwalitatief zo sterk maakten. Veel mensen zagen de nieuwe release van ontwikkelaar Ninja Theory als een kruising tussen Ninja Gaiden en de Soulsborne-games. Voor mensen met een voorliefde voor Japanse games wat dit een ideaal excuus om een pittige game als deze een eerlijke kans te geven. Bloodshed’s End is nu uit en bevat nieuwe hoofdmissies, submissies en Twilightmissies naast een geheel nieuwe modus: The Abyss. Ook kun je nieuwe personages, guardians en yokai verwachten. Als je het zover hebt geschopt dat je Nioh en eerdere DLC hebt uitgespeeld, dan wachten er nu nog meer uitdagingen in de vorm van deze nieuwe DLC.

Bloodshed’s End is de laatste DLC voor Nioh. Het laatste avontuur gaat verder waar Defiant Honor gestopt was. Het is de afsluitende fase van de Sengoku periode en het einde van William’s reis. Hoe kijken jullie terug op Nioh? Hoe verhoudt de game zich ten opzichte van games als Bloodborne en Dark Souls? Laat je horen in de comments onder Nioh Bloodshed’s End DLC Review: Skate gaat tot het uiterste!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch