Menu Premium

Nieuwe modus in laatste DLC Nioh: Bloodshed’s End

Jeroen Wiersma 08/09/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De derde en laatste DLC voor Nioh, getiteld Bloodshed’s End, verschijnt eind deze maand. Team Ninja voegt daarin niet alleen de te verwachten content toe aan de game, maar ook een gehele nieuwe modus: The Abyss.

Over The Abyss is nog maar weinig informatie bekend anders dan dat¬†je in het binnenste¬†heiligdom van Osaka Castle je je een weg moet banen door met vijanden gevulde verdiepingen, die epische gevechten en unieke uitdagingen bieden voor de bedreven gamer. Bloodshed’s End speelt zich qua setting een paar maanden na de gebeurtenissen van de tweede DLC, Defiant Honor, af. Naast de nieuwe modus bevat Bloodshed’s End ook nieuwe Yokai, nieuwe karakters, nieuwe Guardian Spirits, nieuwe main-, sub- en Twilight-missies en tot slot een nieuwe moeilijkheidsgraad voor de echte bazen.

Nioh: Bloodshed’s End verschijnt op 26 september en is nog steeds een PlayStation Exclusive. Hoewel het de laatste DLC is en de titel duidt op het einde hoeft dit niet het einde van Nioh te betekenen. Hoe lang zal het nog duren tot Team Ninja de productie van deel twee bevestigd?

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch