Menu Premium
Loading...

Nioh Review

28/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Soms heb je van die games, daar vechten de redacteuren letterlijk om het recht om de game te mogen reviewen. Nioh is er een van. Skate en Steven wonnen uiteindelijk deze battle en konden met deze kneiter moeilijke Japanse action RPG aan de slag. Of ze daar uiteindelijk spijt van hadden, zie je in de review van Nioh.

Steven en Skate zijn beiden behoorlijk bedreven gamers en vooral extreem geduldig en koudbloedig. Ideaal voor titels als Nioh waar één verkeerde beweging betekent dat je een eindbaas-gevecht van een uur opnieuw moet doen. Met een licht sado masochistisch genoegen gingen beide heren aan de slag met de nieuwe game van Team Ninja waarin je met je zwaard en bijl honderden vijanden moet afslachten. En we hebben het hier over vijanden met de hoofdletter V…

Moeilijk, moeilijker, moeilijkst, dat lijkt het motto bij Nioh. De CPU’s, en dan met name de eindbazen, werken niet bepaald mee. Bij dit soort uber tricky games moet de besturing en de mix tussen afzien en voldoening dan ook echt perfect zijn om frustratie en verkeerde agressie te voorkomen. Of Team Ninja daarin geslaagd is, zie je in deze review van Nioh.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch