Menu Premium
Loading...

Middle-earth: Shadow of War Review: de conclusie

24/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het najaar is definitief losgebarsten. Aankomende vrijdag wordt het gekkenhuis met de releases van respectievelijk Super Mario: Odyssey, Wolfenstein II: The New Colossus en Assassin’s Creed: Origins. Zij die stellen dat dit het startsein is van het gamesnajaar doen een titel als Middle-earth: Shadow of War echter tekort. De game van uitgever Warner Bros kwam 10 oktober uit en heeft voor een hoop consternatie gezorgd. Over het algemeen werd de game geroemd door de welbekende criticasters van de media. Er was echter ook een hoop kritiek over de volgens sommigen te nadrukkelijke aanwezigheid van microtransacties. Eerder is hier al een item over verschenen op Gamekings.tv. In dit item gaan Jelle en Kevin voor de laatste keer in op de kwaliteit van Middle-earth: Shadow of War in als game. Check nu Middle-earth: Shadow of War Review: de conclusie!

Jelle en Kevin vellen hun definitieve oordeel over Middle-earth: Shadow of War

Zoals al eerder aangegeven dient dit item als het tweede deel van de review van Middle-earth: Shadow of War. Kevin en Jelle waren in het voorgaande tweegesprek overwegend lovend over de game. In dat item kwam bijvoorbeeld de multiplayer-mode niet ter sprake. Nu buigt het duo zich alsnog over deze modus. Vooral Kevin is de afgelopen tijd, ondanks de drukte, aan de slag gegaan hiermee. Voor trouwe Gamekings-kijkers zal het geen verrassing zijn dat Jelle niet zijn tanden in de multiplayer-mode heeft gezet. De ervaren Gamekings-presentator is allesbehalve een online oriented gamer. Zijn PlayStation is niet eens aangesloten op het internet. Gelukkig wordt er in dit laatste deel van de review meer besproken dan enkel de online sieges.

Is jullie mening over Middle-earth: Shadow of War inmiddels veranderd? Kunnen jullie je vinden in het definitieve oordeel van Jelle en Kevin? Laat je horen in de comments onder Middle-earth: Shadow of War Review: de conclusie!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch