Menu Premium
Loading...

Middle-earth: Shadow of War Review: De eerste stapjes

14/10/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De najaarsgekte is losgebarsten! Na Destiny 2 dient de volgende huge ass titel zich alweer aan! Kevin en Jelle zijn de afgelopen dagen vol in Middle-earth Shadow of War gedoken. In dit eerste deel van de review gaan ze hun ervaringen bespreken. Kevin heeft afgelopen week twee dagen vrij gehad om bij te komen van de immense drukte rondom Firstlook Festival. Van die gegunde vrije tijd heeft hij een groot deel besteed aan het spelen van het vervolg op Middle-earth: Shadow of Mordor. Zoals je in zijn streams hebt kunnen zien, heeft Kevin zich in ieder geval goed vermaakt. Ook Jelle heeft de game onder handen genomen. Check nu de bevindingen van het duo in ‘Middle-earth: Shadow of War Review: De eerste stapjes!’

Een immense game!

In 2014 was Middle-earth: Shadow of Mordor een onverwacht succes. De game scoorde hoge cijfers en werd door velen op het magische internet de hemel in geprezen. Ook in commercieel opzicht deed de game van uitgever Warner Bros het naar behoren. Een vervolg viel dan ook te verwachten en met Shadow of War mogen we daar nu mee aan de slag. Kevin heeft goede herinneringen aan diens voorganger en heeft dan ook lang uitgekeken naar de nieuwe titel. Jelle heeft de eerste game niet zo uitgewoond als zijn kompaan in deze review, maar is als fan van de Lord of the Rings-franchise niettemin psysched voor Middle-earth: Shadow of War. De grootsheid van de game is indrukwekkend te noemen. De gelimiteerde hoeveelheid aan tijd maakt dat de heren nu hun eerste stapjes bespreken, waarna we op een later tijdstip terugkomen op de game.

Hebben jullie Middle-earth: Shadow of War al in huis? Hoe kijken jullie terug op het eerste deel, waarin het fameuze Nemesis system geïntroduceerd werd? Laat je horen in de comments onder Middle-earth: Shadow of War Review: De eerste stapjes.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch