Menu Premium

Premium Content

of Word Premium

Let’s play Moss VR: “De beste titel voor PS VR tot nu toe?”

01/03/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

Emiel heeft zijn Playstation VR headset in goede handen achter gelaten. Na het griezelen met Koos en David in the Inpatient. Met Jelle en Emiel op vakantie in The Elder Scrolls V: Skyrim. Is het nu tijd voor platformen met een dapper muisje. Moss is een third person platformer die je bestuurt met de Playstation controller en wat extra VR motion controls. Je speelt met de muis Quill terwijl zij rent en springt door het level. Je bestuurt het muisje met de gewone controls en manipuleert het level zelf af en toe met de motion-tracked controller die je hand in de game moet voorstellen. Daarnaast kan je natuurlijk met je hoofd bewegen om betere hoeken uit te kiezen en te zoeken naar nieuwe paden en geheimen. Benieuwd wat Kevin en JJ ervan vinden? Check het nu in de Let’s play van Moss!

Is Moss de redding van Playstation VR?

Je begint de game in een bibliotheek waar je een groot sprookjes boek openslaat. Na wat bladeren door de pagina’s duik je Never ending story stijl het boek in en ontmoet je Quill. De kleine muis zit natuurlijk in de problemen. Haar koninkrijk wordt bedreigt door een vuurspuwende slang, Sarffog. Tijd om de mouwen op te stropen en te hakken met deze mini muis dus. Het grappige is dat de muis Quill zich bewust is van de speler en met je probeert te communiceren door middel van handgebaren en emotionele uitdrukkingen.

De studio Polyarc heeft Moss gebouwd in de Unreal 4 engine en dat zie je terug! Het is een stijlvolle game die een beetje aan studio Ghibli doet denken. Maar is het net als Skyrim en The inpatient mooi genoeg op de Playstation VR? Of zijn de zwevende pixels voor je gezicht stront irritant? Hebben jullie een VR headset? En gaan jullie deze game halen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch