Menu Premium
Loading...

Let’s Play the Inpatient op Playstation VR

11/02/2018 0 Tweet Het Like/Deel Het

David en Koos staan klaar om een virtueel gekkenhuis te betreden in The Inpatient. Deze Survival Horror game is sinds 22 november exclusief verkrijgbaar op Playstation VR. De Playstation VR headset is volgens Sony al meer dan 2 miljoen keer over de toonbank gegaan. Helaas schort het nog aan het aantal goeie games dat hiervoor beschikbaar is. Is the Inpatient de game waarvoor je een Playstation VR bril gaat aanschaffen? Je ziet het in deze Let’s Play!

Virtueel griezelen in The Inpatient

The Inpatient speelt zich zestig jaar eerder af dan dan zijn voorganger Until Dawn. Je wordt wakker in het gekkenhuis met geheugenverlies. Een klassiekere start voor een survival horror game kan je bijna niet bedenken. Het doel van de game is natuurlijk het terugkrijgen van je geheugen. Dit doe je door rond te dwalen in het duistere Blackwood Sanatorium. Een Sanatorium is natuurlijk geen Sanatorium zonder de nodige jumpscares, heimelijke complotten en schreeuwende patiƫnten. De game zit vol betekenisvolle keuzes die leiden tot veel verschillende eindes.

De immersie wordt compleet gemaakt door je volledige lichaam te renderen. Je bestuurt de game met de Playstation Move Controllers maar de innovatie zit in de voice control. In plaats van een dialoog optie aan te klikken met je controller spreek je hem letterlijk uit. Dit zou de immersie natuurlijk moeten vergroten, gezien je niet meer een andere stem hoort uit jouw digitale avatar. Ben jij klaar om met een bril op in je huiskamer tegen jezelf te lullen? Heb je voor de angstige momenten de luiers al klaar liggen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch