Menu Premium
Loading...

Let’s Play The Elder Scrolls V: Skyrim VR: Skyrim anders beleven

30/11/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Elder Scrolls V: Skyrim geldt nog altijd als een legendarische game. De titel kwam in 2011 uit, maar het bleef niet bij een enkele release voor de pc, PS3, XBOX360. De legendary edition zag in 2012 al het levenslicht en vorig jaar kreeg ook de nieuwe generatie consoles een Skyrim-variant. Dit jaar heeft de Nintendo Switch eveneens een Skyrim-variant gekregen. Duidelijk is dat Bethesda aan het melken is geslagen met hun pareltje. Erg is dit niet, wanneer de kwaliteit van de game solide blijft. Jelle en Emiel gaan in deze let’s play aan de slag met The Elder Scrolls V: Skyrim VR. Check het nu in deze Let’s Play The Elder Scrolls V: Skyrim VR: Skyrim anders beleven!

Geeft VR een extra dimensie aan Skyrim?

Virtual reality staat als techniek nog altijd in de kinderschoenen. De PSVR is inmiddels dik een jaar uit, maar tot nu toe bleef een massale adoptie uit. Gek is dat niet, gezien het hoge prijskaartje(bij launch). De verregaande immersie is voor sommigen een droom die uitkomt, maar tegelijkertijd schrikt het mensen ook af. Emiel en Jelle horen bij de eerstgenoemde groep en dus schromen ze niet de PSVR op het hoofd te plaatsen en in The Elder Scrolls V: Skyrim te duiken. Jelle ziet Skyrim als een van de beste games aller tijden. Hij kan dan ook niet wachten om de techniek in combinatie met zijn favoriete gamewereld te ervaren. Emiel is zoals gezegd ook aanwezig. Hij heeft enkele kritische geluiden voor jullie in petto.

Wat is jullie indruk van The Elder Scrolls V: Skyrim VR? Hebben jullie een PSVR of andere VR-set in huis? Zo ja, heb je zin om aan de slag te gaan met deze game? Laat je horen in de comments onder deze The Elder Scrolls V: Skyrim VR!

Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastMerch