Menu Premium
Loading...

Dit is waarom wij niet kunnen wachten op Metro: Exodus

27/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met het koude weer voor de deur, zit er niks anders op dan het over de Metro serie te gaan hebben. De sneeuw die van de week buiten lag doet ons zeker denken aan het temperatuurtje van Rusland. Vandaar dat Kevin en JJ samen aan tafel zijn gaan zitten om te kijken wat zij verwachten van Metro Exodus. Ook gaan ze het hebben over de schrijver van de originele boeken, Dmitry Glukhovsky. Wat zijn nou precies de dingen die de heren graag in Exodus voorbij zien komen? Zet je muts maar alvast op en bereid je voor op de kou en geniet van dit item.

Post-apocalyptische gekheid in Metro Exodus

Wat is toch het gene dat gamers zo fan maakt van apocalyptische werelden? We zien het bij veel grote titels voorkomen zoals Fallout, The Last of Us en ook bij de Metro serie. Afgelopen zomer hebben we een podcast samen met Sid gedaan, speciaal over het onderwerp ‘Dystopie in videogames’. Dit item kun je hier terug vinden.  Omdat Metro een First-Person shooter met stealth en survival elementen is, zit er ook een duistere kant aan, wat wel vergelijkbaar is met The Last of Us. Zo kom je dus verschillende monsters/zombies tegen die je lekker op je gemakkie helemaal af kunt slachten!

Een van de vijf

Op 15 februari komt Metro Exodus uit op de PC, Xbox One en PlayStation 4. Dit is een van de vijf titels die op die dag uitkomt. In dit item zie je met welke andere games Metro de strijd aan moet gaan. Hoe 4A Games het gaat doen met Exodus is nog maar de vraag, een hoop mensen kunnen er in ieder geval niet langer nog op wachten. Wat denken jullie, gaat het een day one aankoop worden? Of koop je hem liever als hij een keer in de budget bak ligt? Laat het ons zeker even weten in de comments hieronder!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch