Menu Premium
Loading...

Op 15 februari komen maar liefst vijf games uit. Welke moet jij spelen?

13/01/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Heb je 15 februari al je in agenda staan? Heb je al wat geld opzij gezet voor die dag? Nee? Misschien moet je dat dan alsnog maar doen. Maar liefst zes games beleven die dag namelijk hun première. Dus het hele verhaal dat ook wij ophielden dat 2019 wel eens een mager gamejaar kan gaan worden, gaat in ieder geval niet op voor die dag. En om de pret nog even verder op te jagen, verschijnt er een week later nog een grote exclusive van Sony. Wie heeft dat zo bedacht en wie gaat deze ongetwijfeld keiharde strijd winnen en verliezen? Boris, Steven en JJ zijn bij elkaar gaan zitten om de releases van de nu al befaamde 15 februari met jullie door te nemen.

Anthem, Crackdown 3, Metro Exodus, Far Cry New Dawn, Jump Force: Kies maar

Om welke titels gaat het dan? Nou, niet de minste. Op de 15e februari komen namelijk uit: Metro Exodus, Jump Force, Crackdown 3 en Far Cry New Dawn, terwijl Anthem naar alle waarschijnlijkheid die dag via EA’s Early Access te spelen is. Alle zes grote games waar je op zijn minst nieuwsgierig naar bent. Maar no way dat je ze alles zes gaat halen. Helemaal als je weet dat Kingdom Hearts 3 net uit is (29 januari). Dead or Alive 6 is na de opnames uitgesteld tot 1 maart.

Zoveel games, zo weinig tijd

De drie heren zitten met hetzelfde probleem. Okay, ze hoeven de games niet zelf te kopen, maar ze spelen ze wel. En hoe gaan ze daarin dan de keuze maken? Ze kunnen immers op één dag niet zes games testen? En wat bezielt de industrie om zes games op één en dezelfde dag uit te brengen? Je weet dan dat er een paar klappen gaan krijgen omdat gamers nu eenmaal (noodgedwongen) keuzes maken. Welke games gaan daar volgens de drie het meeste last van hebben? En wat worden volgens hen de winnaars? Je ziet in het in dit item over de krankzinnige 15 februari.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch