Menu Premium
Loading...

Let’s Play No Man’s Sky Beyond: Buitenaards spectaculair in VR

21/08/2019 0 Tweet Het Like/Deel Het

Weer VR! De laatste tijd heb je veel VR Let’s Plays gezien. Ook nu is het weer raak. Jelle en Daan gaan zitten voor de uitbreiding van No Man’s Sky, genaamd Beyond. Daan, en met hem veel andere mensen, hebben vanaf de eerste trailer al uitgekeken naar deze uitbreiding. Ook Jelle heeft er zin in en dus gaan beide mannen eens een poging wagen. Lets go!

De No Man’s Sky Beyond uitbreiding

Het is officieel geen DLC, maar zo kan het eigenlijk wel gezien worden. Het is een uitbreiding van de base game No Man’s Sky en is gemaakt voor Virtual Reality. Voor Daan komt met deze uitbreiding een droom uit, namelijk zelf duiken in een space-wereld als die van No Man’s Sky. De uitbreiding is helemaal aangepast aan virtual reality. Dit is gedaan ter viering van het driejarig bestaan van de game, die tot nu toe aardig wat successen heeft gekend en een paar grote barrières heeft doorbroken in de game-wereld.

Wat is er nieuw?

Qua content is er niet veel verandert. Tuurlijk zijn er een paar dingen toegevoegd, maar de game is voornamelijk aangepast op het spelen met een VR-bril. De controls zullen, zo blijkt uit de let’s play, wel wat gewenning vereisen. Dit is echter bij elke VR-game een groot onderdeel van het gewenningsproces. Ook is de game een stuk minder gepolijst en ziet de game er niet zo mooi uit als No Man’s Sky op een andere console. Er zijn op het gebied van graphics dus wat aanpassingen gedaan. Of Daan en Jelle het gaaf vinden en wat na iets minder dan een uur hun eindconclusie is, dat zien jullie in het item!

Denken jullie dat de game beter speelbaar zal zijn en zal voldoen aan de ervaring die je verwacht? Ga je de uitbreiding veel spelen of laat je Beyond links liggen? Laat het weten!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch