Menu Premium
Loading...

Premium: Waar ging het mis bij No Man’s Sky?

20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijdje geleden dat een van de grootste indie games werd uitgebracht: No Man’s Sky. De game werd 2 jaar geleden enorm goed ontvangen door de media tijdens de Video Game Awards. Er werden echter dingen beloofd die de game uiteindelijk niet heeft waar kunnen maken. Waar het volgens de heren precies fout ging zie je in deze Premium: Waar ging het mis bij No Man’s Sky?

De grote man achter No Man’s Sky is Sean Murray. Deze man heeft in interviews en social media dingen beloofd die nooit zijn waargemaakt. Zo zou er een multiplayer komen, maar deze kwam niet en werd door middel van een sticker op de doos afgeplakt. Na weken van gezeur en doodsbedreigingen aan het adres van Sean Murray blikken we terug op het verhaal van No Man’s Sky. Emiel heeft daarvoor Boris en Jelle naar de studio gehaald, maar of dit wel zo’n goed idee was?

Was jij een van de personen die op de No Man’s Sky hype trein van Sean Murray heeft gezeten? Dan zijn wij benieuwd naar jouw mening. Hoe heb jij al die jaren beleefd voor de release de game en wat was jouw reactie na het spelen van de game? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch