Menu Premium

Het zit makers Cyberpunk 2077 niet bepaald mee, voorlopig geen patch

Jan Johan Beldrok 24/02/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

2020 zal bij CD Projekt Red niet bepaald de annalen in gaan als het beste jaar ooit  voor de makers van Cyberpunk 2077. En we zijn bang dat 2021 voorlopig niet veel beter voor ze wordt. Zoals bekend werd de studio eerder deze maand gehackt en hebben ze veel tijd en moeite moeten steken in het dichten van het lek en het redden van hun bestanden. En omdat je niet twee dingen tegelijk kan doen, heeft dat logischerwijs gevolgen gehad voor een ander werkproces op kantoor. Daarom moesten de Polen vandaag via social meda bekend maken dat het hen voorlopig niet lukt om de grote 1.2 patch voor Cyberpunk 2077 uit te brengen. Een patch die veel grote problemen zou moeten verhelpen.

Hack zit uitbrengen patch Cyberpunk 2077 in de weg

CD Projekt Red maakte het vervelende nieuws alsvolgt bekend. “Hoewel we heel graag Patch 1.2 voor Cyberpunk 2077 wilden leveren op het moment dat we eerder hadden afgesproken, heeft de recente cyberaanval op de IT-infrastructuur van de studio en het uitgebreide bereik van de update er voor gezorgd dat dit helaas niet zal gebeuren. We hebben wat extra tijd nodig. Ons doel voor Patch 1.2 gaat verder dan al onze vorige updates. We hebben gewerkt aan tal van algemene kwaliteitsverbeteringen en fixes. Maar we hebben nog steeds werk te doen om ervoor te zorgen dat je ze ook krijgt. Met dat in gedachten streven we nu naar release in de tweede helft van maart. Het is niet het nieuws dat we graag delen, maar we willen ervoor zorgen dat we deze update correct lanceren. Bedankt voor uw geduld en steun.”

Jim Ryan deelt sneer naar CD Projekt Red uit

Een andere kets kreeg CD Projekt Red van PlayStation baas Jim Ryan. Die deelde, zonder de naam van de Polen te noemen, duidelijk een sneer naar ze uit. Het betrof de keuze tussen uitstellen & perfectioneren of  toch uitbrengen. “We voelen ons redelijk goed over Returnal, Ratchet & Clank: Rift Apart en Horizon Forbidden West. En weet je, er zijn twee manieren om dit te doen: je kunt de datum vasthouden en het spel uitbrengen, ongeacht de kwaliteit, of je kunt het uitbrengen wanneer het goed is. We hebben altijd voor de laatste benadering gekozen. Er zijn enkele, vrij spraakmakende voorbeelden geweest van uitgevers die de eerste benadering probeerden.”

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch