Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation wil groots inzetten op mobiel gamen’

13/04/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het gaming nieuws staat nooit stil. En dat is maar goed ook. Want daardoor hebben we een gloednieuwe GK Journaal voor je met het belangrijkste nieuws van de afgelopen dagen. Dit keer gepresenteerd door niet één, maar twee Gamekings-heren! Daan en JJ gaan alles met je bespreken in de bovenstaande video. Deze week komen o.a. de nieuwe strategie van Sony, het niet langer updaten van games op de oude Sony consoles en Bioshock voorbij. Klik dus maar snel op de Play button.

PlayStation en mobiel gamen

Het lijkt al een tijdje wat te gonzen rondom Sony. Ze hebben last van geringe voorraden chips, van scalpers, van driftende controllers en natuurlijk het tekort aan PS5’s. Microsoft heeft hier net zoveel last van als Sony, alleen weten de laatste toch vooral goed in het nieuws te komen dankzij het succes van de Game Pass. En dat is vooral te danken aan de o zo heldere strategie die Microsoft met de Game Pass heeft gekozen. Meer over die strategie kun je vinden in onze gloednieuwe Peepshow. Vraag is vooral wat antwoord Sony gaat zijn. Enige duidelijkheid lijkt een vacature et brengen. Sony wil mobiel gamen gaan in zetten om hun grote franchises breder uit te zetten. Verder is er wat onrust ontstaan bij gamers nadat duidelijk werd dat de oude PS3 en PSP Stores gaan sluiten. Daan en JJ praten je over dit alles helemaal bij!

Bioshock duikt weer op

Bioshock is een zeer geliefde titel op de Gamekings redactie. Top 10 all time materiaal. De eerste telg die in 2007 uitkwam bracht iets geheel nieuws waar we toentertijd geen genoeg van konden krijgen. Inmiddels is het alweer een tijdje stil rondom de 2K IP. Maar daar lijkt nu verandering in gekomen! Daan en JJ gaan al het nieuws rondom deze nieuwe game van Bioshock met je bespreken. En als fan wil je dat natuurlijk zeker gaan checken.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch