Menu Premium
Loading...

GK Journaal: ‘PlayStation wil dat we games gaan besturen met banaan’

04/03/2021 0 Tweet Het Like/Deel Het

De geruchtenmolen rond de zogenaamde “Switch Pro” draait inmiddels al een poos. Er is echter uit het Nintendo kamp nog geen officieel geluid gekomen. De geruchten worden vandaag aangewakkerd door een artikel van Bloomberg dat gaat over een geüpdatet switch die in docked mode 4K kan verzenden naar je tv. De handheld zelf zou beschikken over een 7 inch 720p OLED scherm van Samsung. Het klinkt want ons betreft erg goed, die 4k. Maar de Switch die we nu kennen, heeft al moeite met stabiele framerates op Breath of the Wild die loopt op 900p. Wij vermoeden dan ook dat deze 4K een upscaled resolutie betreft. Maar ja, we horen het wel van Nintendo als het zo ver is. Qua populariteit gaat de Switch erg lekker. En dus lijkt de nood om te vernieuwen nog niet echt hoog. Maar je weet het nooit met die Japanners. Want ook PlayStation deed een beetje gek. Ze willen games met een banaan gaan besturen.

Verveeld met Warzone?

Dan is er opmerkelijk nieuws voor de Warzone fans. Geruchten gaan namelijk dat er een Sandbox-esque Warzone mode aan zit te komen. Langzaam maar zeker lijkt Warzone toch wel de primaire focus van Call of Duty te worden, als het dat niet al was. Het is moeilijk Activision ongelijk te geven met de cijfers die Warzone blijft aantikken. Het voelt echter wel wat raar dat het ooit zo grote Call of Duty nu vooral bekend staat om zijn battle royale game. En de nieuwe uitbreiding is ook apart te noemen.

PlayStation denkt aan gamen met banaan

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Spelen met fruit was voorheen alleen weggelegd voor hobbyende nerds en hun Arduino-bordjes, maar nu heeft Sony patenten aangevraagd voor het gebruik van vruchten als PlayStation controller. Zoals jullie waarschijnlijk weten zijn controllers tegenwoordig duur en regelmatig ook van matige kwaliteit. Dus als je stickje straks begint te driften hoef je alleen nog maar in je moeders fruitmand te graaien en kun je weer verder spelen. Langzaam maar zeker creëert Sony de utopie waar wij allen alleen van durven te dromen. Doe wel rustig aan met het button-mashen.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch