Menu Premium
Loading...

GK Journaal over PS5 Slim, Call of Duty op PS+ & Spider-Man 2

13/12/2022 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is dinsdag, de dag van het GK Journaal. Dan krijg je altijd van ons, netjes verwerkt in een compacte video, de laatste nieuwsfeiten uit de wereld die gaming heet. Met vandaag nieuws over de 10-jarige deal die Microsoft bij PlayStation heeft aangeboden. Die deal ging blijkbaar een stukje verder dan we tot nu toe hadden gedacht. Wat hield de deal dan precies in en hoe reageert PlayStation erop? Ook hebben we nieuws over een nieuwe editie van de PS5  die naar verluidt in september op de markt moet komen. Wat is er anders aan deze versie ten opzichte van het oude model? Ook is er goed nieuws voor de fans van Spiderman, want het lijkt alsof er een releasedatum voor het tweede deel is gelekt. Dit en meer zie en hoor je in het GK Journaal van dinsdag 13 december 2022.

10-jarige Call of Duty-deal ging verder dan we wisten

Microsoft heeft Sony vorige week een deal voor tien jaar gegarandeerd Call of Duty op de PS5 aangeboden. Een deal die ook aan Nintendo en Steam werd aangeboden en aangenomen. PlayStation heeft daarentegen niet gereageerd. En nu blijkt die deal dus verder te zijn gegaan dan alleen het recht om de game voor de volle prijs gelijktijdige aan de release van Call of Duty op de Xbox Series X/S te releasen. Wat was die deal en hoe reageerde Sony erop? Je hoort het antwoord als je op de befaamde Play knop drukt.

Nieuwe PS5 zou komende september op de markt verschijnen

Ook hebben we nieuws over de opmerkelijke afwezigheid van Xbox tijdens de afgelopen Game Awards. Waarom lieten ze geen enkele game zien? Nul, noppes, nada? De reden lijken we gevonden te hebben. Tot slot kijken we naar de nieuwe editie van de PS5. Die zou in september van 2023 op de markt kunnen komen. Geloven we daar in? Je ziet het allemaal in de nieuwe editie van het GK Journaal.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch